HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ANKSOFT'tan hizmet almıştım , hızlı bir bilişim.Fakat v7 fileslerinde kutsama ve büyülü metal sorunu vardı.Yetkilerine sorduğum zaman ise , googleden araştırın diyordu.Bulduğum zaman girdiğim yerde patch kilitli olduğunu gördüm.
Başında Berke bey gibi birisi olduğu sürece ANKSOFT büyür ve gelişir.SF değiştirirlerse güzel olacağını düşünüyorum.
1000-2000 player kaldırmasını bekliyemem.İmkansız gibi geliyor.
Başında Berke bey gibi birisi olduğu sürece ANKSOFT büyür ve gelişir.SF değiştirirlerse güzel olacağını düşünüyorum.
1000-2000 player kaldırmasını bekliyemem.İmkansız gibi geliyor.
Dediğin çok doğruİngiltere lokasyon 1 gbit hatta sahip sunucu dahil,1000-2000 player alamaz,heleki türkiyedeki 100 mbit hattan hiç birşey bekleme kardeşim,sen 1 gb sunucuda 2000 garanti veriyorsan mantık denen birşey yok,sen dedicatede 1 tanemi server kuruyorsun ?
10 GB Sunucu ;
100 MBIT / 10 Sunucu kurulsa server başına 10 MBIT Hat düşer benim evimde kullandığım hat bile 12 MBIT kaldıki sunucunuz 16 gbdan aşağı değildir,işlemci zaten sunuculara tek çekirdek veriliyor,yani imkansız.

Anksoft tan mt2 sunucusu almayı düşünüyorum ama yaptıkları mt2lerin linklerini atarsanız sevinirim .
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)