- Konular
- 171
- Çözüm
- 5
- Online süresi
- 12d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 5 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 174
- MmoLira
- 5,549
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
2.000 diyor azmı bu kadar user bide 1 gb hadi 500 kişi felan dese mantıklıda
- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 45
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kimseye tavsiye felan etmiyorum edememde. Yalana gerek yok tam 3 gün oldu siparişim ve serverim aktif görünüyor ne üyelik alabiliyorum nede oyuna girebiliyorum. Max 24 saat vermişsiniz 3 Gün oldu.
Yardım etmeye çalışan çook hakkını yiyemem kimsenin ama işi çözen yok. Niçin olmadığına dair açıklama yok.
Ben burdaki yorumları okuyarak bözüm yok.urdan alışveriş yapdım demekki ya yorumlar sahte yada bana gelince ç
Yardım etmeye çalışan çook hakkını yiyemem kimsenin ama işi çözen yok. Niçin olmadığına dair açıklama yok.
Ben burdaki yorumları okuyarak bözüm yok.urdan alışveriş yapdım demekki ya yorumlar sahte yada bana gelince ç
Son düzenleme:
- Konular
- 88
- Online süresi
- 11d 23h
- Reaksiyon Skoru
- 377
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 204
- MmoLira
- 3,488
- DevLira
- 0
Kimseye tavsiye felan etmiyorum edememde. Yalana gerek yok tam 3 gün oldu siparişim ve serverim aktif görünüyor ne üyelik alabiliyorum nede oyuna girebiliyorum. Max 24 saat vermişsiniz 3 Gün oldu.
Peki size bir soru siz cuma veya cumatesi ödeme yaptiniz peki sonuçta bir makine değiliz bir hafta sonumuzun olduğunu söğlemek isterim en geç Pazar akşamı teslim edilir veya cumatesi akşamı
3gün bekledi iseniz 3 gün sürenize eklenır zaten.
- Konular
- 95
- Online süresi
- 5h 38m
- Reaksiyon Skoru
- 34
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 8 Ay
- Başarım Puanı
- 114
- MmoLira
- 73
- DevLira
- 0
Normal bir hesap ile konu açılınca böyle düşündüm. Bilmiyorum daha önce buradan hiç bir şekilde alışveriş yapmadım. Eleştirmek istemiyorum yine de.
Alışveriş yapamdıysan neden kuş beyinli gibi atlıosunuz konuya .??
Bende aldım Anksoft gayet güveniir bi bilişim.
Hatta www.trademt2.com Oyun kapandı bende şuanda forum olarak kulalnıyorum. !
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)