Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

ANKSOFT Nasıl Bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 16main16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2.000 diyor azmı bu kadar user bide 1 gb hadi 500 kişi felan dese mantıklıda

Kimseye tavsiye felan etmiyorum edememde. Yalana gerek yok tam 3 gün oldu siparişim ve serverim aktif görünüyor ne üyelik alabiliyorum nede oyuna girebiliyorum. Max 24 saat vermişsiniz 3 Gün oldu.
Yardım etmeye çalışan çook hakkını yiyemem kimsenin ama işi çözen yok. Niçin olmadığına dair açıklama yok.
Ben burdaki yorumları okuyarak bözüm yok.urdan alışveriş yapdım demekki ya yorumlar sahte yada bana gelince ç

Son düzenleme:
Kimseye tavsiye felan etmiyorum edememde. Yalana gerek yok tam 3 gün oldu siparişim ve serverim aktif görünüyor ne üyelik alabiliyorum nede oyuna girebiliyorum. Max 24 saat vermişsiniz 3 Gün oldu.
Yardım etmeye çalışan çook hakkını yiyemem kimsenin ama işi çözen yok. Niçin olmadığına dair açıklama yok.
Ben burdaki yorumları okuyarak bözüm yok.urdan alışveriş yapdım demekki ya yorumlar sahte yada bana gelince ç

Peki size bir soru siz cuma veya cumatesi ödeme yaptiniz peki sonuçta bir makine değiliz bir hafta sonumuzun olduğunu söğlemek isterim en geç Pazar akşamı teslim edilir veya cumatesi akşamı

3gün bekledi iseniz 3 gün sürenize eklenır zaten.

Normal bir hesap ile konu açılınca böyle düşündüm. Bilmiyorum daha önce buradan hiç bir şekilde alışveriş yapmadım. Eleştirmek istemiyorum yine de.

Alışveriş yapamdıysan neden kuş beyinli gibi atlıosunuz konuya .??

Bende aldım Anksoft gayet güveniir bi bilişim.

Hatta www.trademt2.com Oyun kapandı bende şuanda forum olarak kulalnıyorum. !

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri