Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

ANKSOFT Nasıl Bilirsiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 16main16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 36
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ANKSOFT'tan hizmet almıştım , hızlı bir bilişim.Fakat v7 fileslerinde kutsama ve büyülü metal sorunu vardı.Yetkilerine sorduğum zaman ise , googleden araştırın diyordu.Bulduğum zaman girdiğim yerde patch kilitli olduğunu gördüm.

Başında Berke bey gibi birisi olduğu sürece ANKSOFT büyür ve gelişir.SF değiştirirlerse güzel olacağını düşünüyorum.

1000-2000 player kaldırmasını bekliyemem.İmkansız gibi geliyor.

İngiltere lokasyon 1 gbit hatta sahip sunucu dahil,1000-2000 player alamaz,heleki türkiyedeki 100 mbit hattan hiç birşey bekleme kardeşim,sen 1 gb sunucuda 2000 garanti veriyorsan mantık denen birşey yok,sen dedicatede 1 tanemi server kuruyorsun ?
10 GB Sunucu ;
100 MBIT / 10 Sunucu kurulsa server başına 10 MBIT Hat düşer benim evimde kullandığım hat bile 12 MBIT kaldıki sunucunuz 16 gbdan aşağı değildir,işlemci zaten sunuculara tek çekirdek veriliyor,yani imkansız.
Dediğin çok doğru :)

Anksoft tan mt2 sunucusu almayı düşünüyorum ama yaptıkları mt2lerin linklerini atarsanız sevinirim .

bende almayı düşünuyorum da pek referans göremedim referans atabilecekmisin hocam ?

2 gb 2000ini zor kaldırır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri