HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
yaw bu akdarda yalan olamz be kardeşim biz basıyordukta siz neden basıyordunz bunuda açklarmısn bana burda anca iftira diye ötüyorsunz iftira atan varsa oda sizsinz be hala laf peşindesinz
Tek bayrak basan bendim digerleri öyle basmıyodu siz skile tıklarken skille birlikde bayragada tıklıyosunuz.
Neyse bana 3 aylık konuyu malzeme yapma istiyosan bnde sana 1-2 yıl önceki yakamozdan bahsediyim ?
Gerçi hoş o zamanda adam gibi adamları vardı ya yakamozun hadi neyse.
Tek bayrak basan bendim digerleri öyle basmıyodu siz skile tıklarken skille birlikde bayragada tıklıyosunuz.
Neyse bana 3 aylık konuyu malzeme yapma istiyosan bnde sana 1-2 yıl önceki yakamozdan bahsediyim ?
Gerçi hoş o zamanda adam gibi adamları vardı ya yakamozun hadi neyse.
Cocuk Cocuk Tripler Konuşmalar. Bunela Olum Adam Olun Biraz Adam. YaKaMoZ HerZaman Örnek Gösterilen Ve En Uzun Süredir Ayakta Olan Bir Loncadır. Siz Don Değiştirir Gibi Lonca Değiştiriyorsunuz. Lykia Laufey FestivaL BamBaska ANKA DaViNCi aWeSoMe. Bunların Hepsi Varken YaKaMoZ Da Vardı. Ama Bunların Cogu Yok YaKaMoZ hALEN Ayakta. Biraz Mantıklı Düşünsen Konusunu Bile Açmassın. 2 Tane Eski Aldınız DİYE Trilyonluk Havanız Kime Onuda Çözmüş Değilim.
Ya Baran Bunları Bılmezmısn sen
8 Kısıydık Adamlara Savas Yolladuk 6 Defa Reddettıler Bi Baktım butun Mavılerı Almıs festivale
) Bunlar Bu Kadar İste Seref Ve Murat Abi 2'si Dagıttılar O Loncayı Gecen Gece
8 Kısıydık Adamlara Savas Yolladuk 6 Defa Reddettıler Bi Baktım butun Mavılerı Almıs festivale
) Bunlar Bu Kadar İste Seref Ve Murat Abi 2'si Dagıttılar O Loncayı Gecen GeceCocuk Cocuk Tripler Konuşmalar. Bunela Olum Adam Olun Biraz Adam. YaKaMoZ HerZaman Örnek Gösterilen Ve En Uzun Süredir Ayakta Olan Bir Loncadır. Siz Don Değiştirir Gibi Lonca Değiştiriyorsunuz. Lykia Laufey FestivaL BamBaska ANKA DaViNCi aWeSoMe. Bunların Hepsi Varken YaKaMoZ Da Vardı. Ama Bunların Cogu Yok YaKaMoZ hALEN Ayakta. Biraz Mantıklı Düşünsen Konusunu Bile Açmassın. 2 Tane Eski Aldınız DİYE Trilyonluk Havanız Kime Onuda Çözmüş Değilim.
Bu saydıgın loncaların hepside döneminde yakamoza iyi geçirdi sen ne ötüyon ? yakamoz örnek gösterilen bi loncaymıs pehh
YaKaMoZ hala ayaktaymış, bitkin yaşlı bi adam nasıl zar zor ayakta duruyosa yakamozda aynen öyle ayakta duruyo
Ya Baran Bunları Bılmezmısn sen8 Kısıydık Adamlara Savas Yolladuk 6 Defa Reddettıler Bi Baktım butun Mavılerı Almıs festivale
) Bunlar Bu Kadar İste Seref Ve Murat Abi 2'si Dagıttılar O Loncayı Gecen Gece
Geçen gece ? Hımm...
Tamam bayrakvatan anlıyorum seni ve derdini yorma kendini bi parça beynin var onuda fazla zorlama.
Sizinde Kırmızılarda adamınız olsaydı sizde alsaydınız ne kıskanıyonuz onu anlamıyorum