xranzei 1
xranzei
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Dün Gece Blue Katliamı..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TrPLoToNiqq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

YaKaMoZ Tek Lonca Yaklasık Bi 5 Loncaya Karşı Savaşmıştır. Ve Dün Akşam Çölü Almıştır. Köy Baskınına Geldiler Kimse Yokken Resım Cektıler Ve 6-7 Kişi Geldiğimiz Zaman Kaçacak Delik Aradılar.YaKaMoZ Daha Ölmedi Gençler. Sizler Yanaşmalarınızla Savaşırken Bizler Tek Lonca Onurumuzla Savaştık. YaKaMoZ Dönemının En Parlak Zamanını Yaşarken Başta LaNeTLiiLoRD Olmak Üzere Çoğu Kişi YaKaMoZ a Gelmişti. Şimdi Herkesi Karşımızda Görmekteyiz. Bu Oyuncuların Adı Korkak ve Yanaşmadan Başka Hiçbirşey Değildir.

6djmb.jpg
[/url][/IMG]

6djnb.jpg
[/url][/IMG]

6djpg.jpg
[/url][/IMG]

6djqd.jpg
[/url][/IMG]

6djt4.jpg
[/url][/IMG]

6djv4.jpg
[/url][/IMG]

6djw7.jpg
[/url][/IMG]

6djrc.jpg
[/url][/IMG]

Burdada Güya Köy Bastılar :)

6djyf.jpg
[/url][/IMG]

6djzy.jpg
[/url][/IMG]

6dk2q.jpg
[/url][/IMG]

6dk3w.jpg
[/url][/IMG]

Resimler Herşeyi Anlatıyor. Unutuyordum. FestivaL Size Bir Msj.m Var.

Alın Size Çöl ve Köy

Mavilerin Herzamanki Halleri ne istiyosunuz :ka19::ka19::ka19::ka19: ss ler süper Hele Şu Festival loncası çoğu 9 yaş toplanma grubu yakamozu sevmem hiç sevmem ama onarın beraberliğine hayranım hayran olduğumu eskidenden diyodum şimdide diyorum Tebrik ediyorum Yakamoz üyelerini süper :ka19::ka19::ka19::rolleyes:

Mavilerin Herzamanki Halleri ne istiyosunuz :ka19::ka19::ka19::ka19: ss ler süper Hele Şu Festival loncası çoğu 9 yaş toplanma grubu yakamozu sevmem hiç sevmem ama onarın beraberliğine hayranım hayran olduğumu eskidenden diyodum şimdide diyorum Tebrik ediyorum Yakamoz üyelerini süper :ka19::ka19::ka19::rolleyes:

FestivaL Loncasının 9-14 Yaş Arası Olduguna Tamamen Katılıyorum.:ka19:

Teşekkür Ederiz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri