HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
YaKaMoZ Tek Lonca Yaklasık Bi 5 Loncaya Karşı Savaşmıştır. Ve Dün Akşam Çölü Almıştır. Köy Baskınına Geldiler Kimse Yokken Resım Cektıler Ve 6-7 Kişi Geldiğimiz Zaman Kaçacak Delik Aradılar.YaKaMoZ Daha Ölmedi Gençler. Sizler Yanaşmalarınızla Savaşırken Bizler Tek Lonca Onurumuzla Savaştık. YaKaMoZ Dönemının En Parlak Zamanını Yaşarken Başta LaNeTLiiLoRD Olmak Üzere Çoğu Kişi YaKaMoZ a Gelmişti. Şimdi Herkesi Karşımızda Görmekteyiz. Bu Oyuncuların Adı Korkak ve Yanaşmadan Başka Hiçbirşey Değildir.
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
Burdada Güya Köy Bastılar
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
[/url][/IMG]![]()
Resimler Herşeyi Anlatıyor. Unutuyordum. FestivaL Size Bir Msj.m Var.
Alın Size Çöl ve KöyLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Mavilerin Herzamanki Halleri ne istiyosunuz :ka19::ka19::ka19::ka19: ss ler süper Hele Şu Festival loncası çoğu 9 yaş toplanma grubu yakamozu sevmem hiç sevmem ama onarın beraberliğine hayranım hayran olduğumu eskidenden diyodum şimdide diyorum Tebrik ediyorum Yakamoz üyelerini süper :ka19::ka19::ka19:

Her zaman beklerim Ws ye SonumOLdun bir pm kadar yakınında.:ka19:
Eskilerimi Sattıgımı Bildiğiniz İçin Bu Kadar Atarlısınız. Eskiler Varken Hatırlatırım ''Olum Kaç K Can Varya''
. Mavilerin Herzamanki Halleri ne istiyosunuz :ka19::ka19::ka19::ka19: ss ler süper Hele Şu Festival loncası çoğu 9 yaş toplanma grubu yakamozu sevmem hiç sevmem ama onarın beraberliğine hayranım hayran olduğumu eskidenden diyodum şimdide diyorum Tebrik ediyorum Yakamoz üyelerini süper :ka19::ka19::ka19:![]()
FestivaL Loncasının 9-14 Yaş Arası Olduguna Tamamen Katılıyorum.:ka19:
Teşekkür Ederiz.
FestivaL Loncasının 9-14 Yaş Arası Olduguna Tamamen Katılıyorum.:ka19:
Teşekkür Ederiz.
Bide Köy Basmayamı Geldiler Beeee hahaha:m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08::m08: