bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

KristalSoft

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan markolin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 587

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sağlam firmalar varken o firma bile denmeye utandığım kişilerden neden server alasınki o kadar sağlam firmalar var gidiyor bugğn açılan firmadan server alıyor.Sonra şikayet bölümlerinde konular ard arda açılıyor.Bence bilindik firmalardan al sonra parana emğine yazık olur ben 1 kere düştüm o tuzağa 1 daha düşmem.

Sağlam firmalar varken o firma bile denmeye utandığım kişilerden neden server alasınki o kadar sağlam firmalar var gidiyor bugğn açılan firmadan server alıyor.Sonra şikayet bölümlerinde konular ard arda açılıyor.Bence bilindik firmalardan al sonra parana emğine yazık olur ben 1 kere düştüm o tuzağa 1 daha düşmem.

bugün açıldı dediğin şirketin ys belgesi var aklının bi köşesinde bulunsun

Ruzgar.net.tr De 2 Sene Önce Acılmıştır Simdi ne Oldu Merak Ediyorum o Bugun Dedigin Firma ys belgesi Var Hatta O Bugun dedigin O Firmanın Sahibi 13 yasından Beri Bu İşlerin İçinde Suanki Yaş 18 Ölç Bakalım Kaç Yaş Emek Vermiş ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri