bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

MarmaraNetwork Nasıl Bilirsiniz?...!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan richhord1995
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 634

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu Soylediklerinizi Kanıtlayın Size Ömur Boyu Sunucu Saglayım ?

Herhangi bir referans sunucun var ise 1 gb , girip ben video alıp kanıtlıyım istersen?

Aylık olarak ödeme yapıyorsun ya da bir firmanın alt bayisisin. Ömür boyu sunucu garantisini ne hakla verebiliyorsun ?

Herhangi bir referans sunucun var ise 1 gb , girip ben video alıp kanıtlıyım istersen?

Aylık olarak ödeme yapıyorsun ya da bir firmanın alt bayisisin. Ömür boyu sunucu garantisini ne hakla verebiliyorsun ?

Sanamı Soracagım En Azından Sozumde Duruyorum Kanıtlasın Veriyim İstemedigi Kadar Sunucu Ona Yeterki Kanıtlasın

Her Konuya Post Kasmak İçin Yorum Atma Tamam ;)

Ben böyle bi rezillik görmedim bana serverim tam 12 günde verildi.Bende 2-3 gün bişiler yaptım onda ama ben o serverim gelmeden 1 gün önce overbilişim den aldım ve 30 dakikaya hazırladılar.MarmaraNetwork ise 12 gündür yok adamlar bahane bulup duruyor yok yeni sunucu gelicek bilmem ne vesaire. Sonra dediler banaki 3-4 gün oluyor dedilerki oyun sunucunuzu web sunucusuna değiştirebiliriz iyi tamam dedim olsun.3-4 gün oldu o da yok hala böyle bi rezillik olamaz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri