HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Metin2 herhangi bir korumasız serverda atak speed move speed veya waithack vb şeyler nasıl yapılır bilgisi olan varmı veya bilgilendirici bir video varmı bununla ilgili
forumda vardır arama kısmına yazarsan araştır bulursun youtubede bile vardır yapamazsan yazarsın video ceker atarım özeldenMetin2 herhangi bir korumasız serverda atak speed move speed veya waithack vb şeyler nasıl yapılır bilgisi olan varmı veya bilgilendirici bir video varmı bununla ilgili
Vallaha forumda gördüklerimi denedim fakat yapamadım bi türlü youtubeda inceledim bayadır uğraşıyorumforumda vardır arama kısmına yazarsan araştır bulursun youtubede bile vardır yapamazsan yazarsın video ceker atarım özelden
dc versem bana ögretirmisinforumda vardır arama kısmına yazarsan araştır bulursun youtubede bile vardır yapamazsan yazarsın video ceker atarım özelden
Ne durumdasınız? Yapamıyorsanız yardımcı olayım.Vallaha forumda gördüklerimi denedim fakat yapamadım bi türlü youtubeda inceledim bayadır uğraşıyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)