Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

METİN2 XP OFFSETI/SEND PACKAGE- RANGE/TARGET DMG?

rigelb

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
30359s
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
Başarım Puanı
38
TM Yaşı
6 Yıl 27 Gün
MmoLira
349
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Selamlar, herkese iyi forumlar.

Kendime ait bir bot geliştirmeye çalışıyorum. Şu an temel seviyede çalışır durumda, ancak hâlâ geliştirme aşamasında. Eklemek istediğim bazı özellikler var fakat bu noktada EXP offsetini bulma konusunda takıldım.

Yaklaşık 6 saat boyunca bir arkadaşla birlikte denemeler yaptık ancak sonuca ulaşamadık (diğer offsetleri toplamda yaklaşık 2 saat içinde bulabilmiştik). İnternette offset bulma yöntemleriyle ilgili birçok kaynak ve video bulunmasına rağmen, EXP değerinin 8 byte olması gerektiğini bildiğim hâlde doğru offseti tespit edemedim. Bu durumun arkasında farklı bir yapı ya da yöntem olabileceğini düşünüyorum.

Ayrıca, sendPackage mantığının yakın/uzak (client-server) etkileşiminde nasıl çalışması gerektiği konusunda da net bir anlayışa sahip değilim.

Bu konularda tecrübesi olan veya yol gösterebilecek arkadaşların yardımlarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Ekteki dosyanın HP/SP/EXP bulma konusunda yardımı olacağını düşünüyorum.

HP/SP kullanımı hakkında bilgiler içerir .

Ekli dosyalar

• HP_DP_EXP.zip
    3.5 KB · Görüntüleme: 0

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri