HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu Soylediklerinizi Kanıtlayın Size Ömur Boyu Sunucu Saglayım ?
Herhangi bir referans sunucun var ise 1 gb , girip ben video alıp kanıtlıyım istersen?
Aylık olarak ödeme yapıyorsun ya da bir firmanın alt bayisisin. Ömür boyu sunucu garantisini ne hakla verebiliyorsun ?
Herhangi bir referans sunucun var ise 1 gb , girip ben video alıp kanıtlıyım istersen?
Aylık olarak ödeme yapıyorsun ya da bir firmanın alt bayisisin. Ömür boyu sunucu garantisini ne hakla verebiliyorsun ?
Sanamı Soracagım En Azından Sozumde Duruyorum Kanıtlasın Veriyim İstemedigi Kadar Sunucu Ona Yeterki Kanıtlasın
Her Konuya Post Kasmak İçin Yorum Atma Tamam

Ben böyle bi rezillik görmedim bana serverim tam 12 günde verildi.Bende 2-3 gün bişiler yaptım onda ama ben o serverim gelmeden 1 gün önce overbilişim den aldım ve 30 dakikaya hazırladılar.MarmaraNetwork ise 12 gündür yok adamlar bahane bulup duruyor yok yeni sunucu gelicek bilmem ne vesaire. Sonra dediler banaki 3-4 gün oluyor dedilerki oyun sunucunuzu web sunucusuna değiştirebiliriz iyi tamam dedim olsun.3-4 gün oldu o da yok hala böyle bi rezillik olamaz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)