noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

]X[-TurkPro* [Proların Mekanı] No Hack .!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vGame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 65
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Yüzsüz ? Sen Bana Oyunda Paurla Konusursan Benimle Konusma Dedin Omu Benmi Dedin Seni Seçtim Bende Dedim Benmi Onurmu Beni Seçtin Ama Hala Onurla Konustun Yüzsüzlük Budur.

:ka19: Yha abi ne çocuksunuz kapatın bu muhabbeti mustafa git sen gökhan'la takıl benim artık gökhan'a bir şey ispatlamaya çalışcağım yok. Gökhan bir de bu muhabbetler sana yakışmıyor. Konusacak benle konusur konusmıcak gider. :ka24:

:ka19: Yha abi ne çocuksunuz kapatın bu muhabbeti mustafa git sen gökhan'la takıl benim artık gökhan'a bir şey ispatlamaya çalışcağım yok. Gökhan bir de bu muhabbetler sana yakışmıyor. Konusacak benle konusur konusmıcak gider. :ka24:

Bak onur kardeş seni iyi tanırım ben tamam iyi birisisin ama mustafa geçen benim çarımı çalmış bedirhan öyle diyor yok musluman falan değilim demiş bedirhana sonra gelmiş burda beni susturmaya çalısıyor kusura bakma ama bukadar lafın altında kalacak bir insan değilim ben :mad:

Kim müslüman değil :D Kardeşim Gökhan yorma artık kendini ben hakikati öğrendim sana çok kin besliyordum ama bunun boş oldugunu anladım k.b Mustafa sende ufakça yol al konuyu dağıtma. [Tg]xL[c*] :l04:

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri