- Konular
- 3,415
- Online süresi
- 2d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,542
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 421
- MmoLira
- 670
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Biraz önce fantastik kurgu tarzı bir film izlerken şu özelliğimi fark ettim. Elf rolündeki bayanlar çok etkileyici geliyor. Tabi sadece kulak ve çevresi elf görünümlü bayanlar için geçerli. Böyle bir düşüncemin olduğunu da yeni fark ettiğim için hayliyle oldukça şaşkınım.
- Konular
- 4,776
- Reaksiyon Skoru
- 914
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 310
- MmoLira
- -51
- DevLira
- 0
Biraz önce fantastik kurgu tarzı bir film izlerken şu özelliğimi fark ettim. Elf rolündeki bayanlar çok etkileyici geliyor. Tabi sadece kulak ve çevresi elf görünümlü bayanlar için geçerli. Böyle bir düşüncemin olduğunu da yeni fark ettiğim için hayliyle oldukça şaşkınım.
:m08::m08: Haklısın.Genellikle Filmlerde Öyle Bayanlar Seçiliyor ve Gerek Giyim Tarzları Gerekse Hareketleri Çok Dikkat Çekiyor.
Son düzenleme:
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 1 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 5
- DevLira
- 0
İtiraf Ediyorum;
Bugün National Geographic'te 2 saat anlatarak bitiremedikleri kuşu, Yaban TV'de iki dakikada vurdular. Hala şoktayım.
Dini bir programa denk gelip kanalı değiştirdikten sonra günaha girmiş gibi hissediyorum.
Komik Ama Gerçek![]()
Gaflete Düşüren Herşey Günaha Günah Katıyor Maalesef bunu Hepimiz Yapıyoruz.
ALLAH-u Zulcelal Hepimizi Af Etsin İnşALLAH
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)