Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

İtiraf Ediyorum >>>>>

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dazu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 806
  • Görüntüleme Görüntüleme 43K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Biraz önce fantastik kurgu tarzı bir film izlerken şu özelliğimi fark ettim. Elf rolündeki bayanlar çok etkileyici geliyor. Tabi sadece kulak ve çevresi elf görünümlü bayanlar için geçerli. Böyle bir düşüncemin olduğunu da yeni fark ettiğim için hayliyle oldukça şaşkınım.

Biraz önce fantastik kurgu tarzı bir film izlerken şu özelliğimi fark ettim. Elf rolündeki bayanlar çok etkileyici geliyor. Tabi sadece kulak ve çevresi elf görünümlü bayanlar için geçerli. Böyle bir düşüncemin olduğunu da yeni fark ettiğim için hayliyle oldukça şaşkınım.

:m08::m08: Haklısın.Genellikle Filmlerde Öyle Bayanlar Seçiliyor ve Gerek Giyim Tarzları Gerekse Hareketleri Çok Dikkat Çekiyor.

Son düzenleme:
İtiraf Ediyorum;

Bugün National Geographic'te 2 saat anlatarak bitiremedikleri kuşu, Yaban TV'de iki dakikada vurdular. Hala şoktayım.

Dini bir programa denk gelip kanalı değiştirdikten sonra günaha girmiş gibi hissediyorum.

Komik Ama Gerçek :D

Gaflete Düşüren Herşey Günaha Günah Katıyor Maalesef bunu Hepimiz Yapıyoruz.

ALLAH-u Zulcelal Hepimizi Af Etsin İnşALLAH

İtiraf ediyorum:Bazı insanların egolarını bende tatmin etmelerinden nefret ediyorum.

İtiraf ediyorum :
35 sayfanın hepsini tek tek okudum ve bunu yazdım :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri