- Konular
- 3,241
- Çözüm
- 4
- Online süresi
- 4d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 1,900
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 429
- MmoLira
- 1,719
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Kısa kısa bir cümlelik itiraflarımızı yazalım...
İtiraflarımız konu dısına tasınıp dalga konusu olmasın...teşekkürler
Başlıyorum ;
Topuklu ayakkabı çok sevmeme rağmen giyemediğim için arkadaşlarıma topuklu ayakkabıları beğenmem sevmem diyorum
İtiraflarımız konu dısına tasınıp dalga konusu olmasın...teşekkürler
Başlıyorum ;
Topuklu ayakkabı çok sevmeme rağmen giyemediğim için arkadaşlarıma topuklu ayakkabıları beğenmem sevmem diyorum

Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
İtiraf Ediyorum;
Bugün National Geographic'te 2 saat anlatarak bitiremedikleri kuşu, Yaban TV'de iki dakikada vurdular. Hala şoktayım.
Dini bir programa denk gelip kanalı değiştirdikten sonra günaha girmiş gibi hissediyorum.
Komik Ama Gerçek
İtiraf Ediyorum:
23 Yasimdayim ve Biberon'dan Süt İcmeye Ve Bebe Biskuvisini sıcak sütte eritip yemeye bayılıyorum... Fotograflarım bile var
İtiraf ediyorum :
Ben bir DEVRİMCİ'yim.
İtiraf ediyorum
bu durumun aynısını aşağıdaki mahallenin yukarısındaki caddenin ortasındaki binanın en üst katındaki 21 numaralı dairedeki Ayşe teyzenin oğlunun düğününe gelen sünnetçinin fotoğraflarını çeken fotoğrafçının çırağının sınıfındaki Fatmanın abisinin üniversitedeki hocasının çok yakın arkadaşı olan doktorun evinin önüne elektrik direği diken adamın Kızı da paylaşmıştı da söyleyeyim dedim
şimdi burda içimi döksem admin beni banlar alkan hesabı siler yaşar gelir tutuklar erdem lanet atar @dazu
- Konular
- 728
- Reaksiyon Skoru
- 345
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 5 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 175
- MmoLira
- -30
- DevLira
- 0
İtiraf ediyorum :
Ben bir DEVRİMCİ'yim.
Ben bir DEVRİMCİ'yim.
Son düzenleme:
- Konular
- 1,833
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 742
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 3 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -240
- DevLira
- 0
İtiraf Ediyorum;
Bugün National Geographic'te 2 saat anlatarak bitiremedikleri kuşu, Yaban TV'de iki dakikada vurdular. Hala şoktayım.
Dini bir programa denk gelip kanalı değiştirdikten sonra günaha girmiş gibi hissediyorum.
Komik Ama Gerçek
Komik Ama Gerçek

- Konular
- 3,415
- Online süresi
- 2d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,542
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 17 Yıl 2 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 421
- MmoLira
- 670
- DevLira
- 0
Küçük bir itirafta bulunalım, catfight hastasıyım
Ayrıca, her ne kadar bilimselliğe ve mantığa önem versem de, duygusallığın insana bahşedilen en önemli olgu niteliği taşıdığı kanaatindeyim 
Ayrıca, her ne kadar bilimselliğe ve mantığa önem versem de, duygusallığın insana bahşedilen en önemli olgu niteliği taşıdığı kanaatindeyim 
Son düzenleme:
- Konular
- 455
- Reaksiyon Skoru
- 235
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 7 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 145
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İtiraf ediyorum 
bu durumun aynısını aşağıdaki mahallenin yukarısındaki caddenin ortasındaki binanın en üst katındaki 21 numaralı dairedeki Ayşe teyzenin oğlunun düğününe gelen sünnetçinin fotoğraflarını çeken fotoğrafçının çırağının sınıfındaki Fatmanın abisinin üniversitedeki hocasının çok yakın arkadaşı olan doktorun evinin önüne elektrik direği diken adamın Kızı da paylaşmıştı da söyleyeyim dedim

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)