farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

>~GizemLi 42~<`den Guten Abend

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mystery42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 49
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar ben mystery42 yada türkçesiyle gizemli 42.Neden bu adı seçtin derseniz açıkçası yani aslında mm bende bilmiyorum ama kulağa hoş geliyor.(Çoğunuzun hadi ordan dediğini duyar gibiyim ama neyse)

Şimdi biraz kişisel+fiziksel özelliklerimden bahsedeyim.

21.09.95 tarihinde dünyaya guten morgen dedim.Artık yaşımı siz hesaplarsınız.Ama doğum günlerimi kutlamama gerek kalmıyor çünkü okul açıldığı gün doğdum.En büyük doğum günü hediyesi işte :)

Neyse Ç.A.L da okuyorum.(Ç.A.L. ne kardeşim ya)Kısaca pardon uzunca Çumra Anadolu Lisesi demek(Ben de gittiğimde öğrendim.)Valla okulda çok mutluyum bir de dersler iyi olsa tam olcak.

Bu arada konya ya tablet gelmicekmiş lanet olsun ya nası olur.

Her neyse kişisel özelliklerim ise 1.60 boyunda 57 kilo,esmer yakışıklı bi çocuğum :D

Pardon yukardakiler fizikseldi galiba şimdi kişisele geçiyorum.

Duygusalımdır ama aynı zamanda çok sinirliyim haa.Liseye gitmek için hiç bir çaba sarfetmedim dershaneye gittim ama dağıtılan hiçbir testi,kitabı neyse işte yüzüne bile bakmadım çok temiz bi çocuğum.Nerde kalmıştık hea kişisel özellikler ben bide lafımı hiç esirgemem adamın yüzüne anladınız siz onu.Arkadaş canlısı bişiyimdir friendly im yani uzaktan gören kendini bişi sanan bi ergen sanar ama gelin bide yakından tanıyın adamın dibiyim dibi adamın hammaddesiyim de işte gel gelelim bizim TM cilere anlatın bunu

Aman konu kilitlenmesin diye bi kaç özelliğimi daha söyleyim.

Ad Soyad;

Hayırdır gebe tepemi bakcan?(Samet Kurnaz)

Nereden gelip nereye gidiyorsun?

Evden gelip okula gidiyorum(Gonya-Çumra)

Ha bu arada doğuştan bjkliyim ama naparsın 7 yaşında fenere terfi ettik.

(190-7);

ßeyin ߀dava :cool:

Neyse hayırlı günler(Bu lafı referandunmda söyleseydim hemen uyarı aldıydım :D).

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri