Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Dev Konu !! Bedava KP Cheat Engine İle!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kixmix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Sizlere Şimdi Yeni Buldugum Bir şeyi Paylaşacağım Bunu bulduğumda Çok şaşırdım ve sizlerle Paylaşmaya karar verdim.. Bu konu yenidir ve Hileyide Bugün Şimdi Buldum :) 08 Ocak 2012 Evet Arkadaşlar Şimdi Anlatıyorum.. İlk Önce Cheat Engine 6.1 Programımızı İndiriyoruz .. Sonra Wolfteama Giriyoruz Herhangi Bir Savaş Kampına tıklayıp Orda aşşağı indiriyoruz ( Lopide) Sonra Cheat Engineyi Açıyoruz... sol Üstte Yanıp sönen PC ye tıklayıp Wolfteamı seçip Open deyin.. sonra Value Kısmına bir kod yazıcaz.. 316 yazın Scan type : Exact Value yapın , Value Type : 4 Bytes Olsun.. sonra '' First Scan '' Basın Ve Tarıyacak Sol tarafta Adress Ve Valueler Çıktı En alta inip Ordan Tümünü ctrl a ya basılı Tutarak Alın Sonra Aşşağıda Kırmızı Bir Ok Var Ona Tıklayın.. Sonra Adress Ve Valueler Aşşağı inicek ordan da hepsini ctrl + a Yapın Sonra sağ Tıklayıp '' Change Record '' Deyip '' Value '' ' yi Seçin oraya 316 yı silip 1000 ( Bin Yazın ) Ve En son Oyuna Girin 10 KP!! Kazandınız :) Benden Bu kadar +Rep Verirseniz Sevinirim.

Arkadaşlar Pardon Kaç kp niz Varsa Valueye Yazıyorsunuz 316 yı silip kaç kpniz varsa onu yazın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri