- Konular
- 27
- Online süresi
- 30m 26s
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 81
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar Sizlere Şimdi Yeni Buldugum Bir şeyi Paylaşacağım Bunu bulduğumda Çok şaşırdım ve sizlerle Paylaşmaya karar verdim.. Bu konu yenidir ve Hileyide Bugün Şimdi Buldum
08 Ocak 2012 Evet Arkadaşlar Şimdi Anlatıyorum.. İlk Önce Cheat Engine 6.1 Programımızı İndiriyoruz .. Sonra Wolfteama Giriyoruz Herhangi Bir Savaş Kampına tıklayıp Orda aşşağı indiriyoruz ( Lopide) Sonra Cheat Engineyi Açıyoruz... sol Üstte Yanıp sönen PC ye tıklayıp Wolfteamı seçip Open deyin.. sonra Value Kısmına bir kod yazıcaz.. 316 yazın Scan type : Exact Value yapın , Value Type : 4 Bytes Olsun.. sonra '' First Scan '' Basın Ve Tarıyacak Sol tarafta Adress Ve Valueler Çıktı En alta inip Ordan Tümünü ctrl a ya basılı Tutarak Alın Sonra Aşşağıda Kırmızı Bir Ok Var Ona Tıklayın.. Sonra Adress Ve Valueler Aşşağı inicek ordan da hepsini ctrl + a Yapın Sonra sağ Tıklayıp '' Change Record '' Deyip '' Value '' ' yi Seçin oraya 316 yı silip 1000 ( Bin Yazın ) Ve En son Oyuna Girin 10 KP!! Kazandınız
Benden Bu kadar +Rep Verirseniz Sevinirim.
08 Ocak 2012 Evet Arkadaşlar Şimdi Anlatıyorum.. İlk Önce Cheat Engine 6.1 Programımızı İndiriyoruz .. Sonra Wolfteama Giriyoruz Herhangi Bir Savaş Kampına tıklayıp Orda aşşağı indiriyoruz ( Lopide) Sonra Cheat Engineyi Açıyoruz... sol Üstte Yanıp sönen PC ye tıklayıp Wolfteamı seçip Open deyin.. sonra Value Kısmına bir kod yazıcaz.. 316 yazın Scan type : Exact Value yapın , Value Type : 4 Bytes Olsun.. sonra '' First Scan '' Basın Ve Tarıyacak Sol tarafta Adress Ve Valueler Çıktı En alta inip Ordan Tümünü ctrl a ya basılı Tutarak Alın Sonra Aşşağıda Kırmızı Bir Ok Var Ona Tıklayın.. Sonra Adress Ve Valueler Aşşağı inicek ordan da hepsini ctrl + a Yapın Sonra sağ Tıklayıp '' Change Record '' Deyip '' Value '' ' yi Seçin oraya 316 yı silip 1000 ( Bin Yazın ) Ve En son Oyuna Girin 10 KP!! Kazandınız
Benden Bu kadar +Rep Verirseniz Sevinirim.- Katılım
- 7 Eyl 2009
- Konular
- 27
- Online süresi
- 30m 26s
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 9 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 81
- MmoLira
- 2
- DevLira
- 0
Arkadaşlar Pardon Kaç kp niz Varsa Valueye Yazıyorsunuz 316 yı silip kaç kpniz varsa onu yazın
- Konular
- 161
- Reaksiyon Skoru
- 139
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 5 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
böle bişey olmaz gereksiz konu açmayın zaten kanıtta yok
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)