Cannn6161 1
Cannn6161
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Dev Konu !! Bedava KP Cheat Engine İle!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kixmix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

kixmix

Level 2
Üye
Konular
27
Online süresi
30m 26s
Reaksiyon Skoru
19
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 9 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
81
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba Arkadaşlar Sizlere Şimdi Yeni Buldugum Bir şeyi Paylaşacağım Bunu bulduğumda Çok şaşırdım ve sizlerle Paylaşmaya karar verdim.. Bu konu yenidir ve Hileyide Bugün Şimdi Buldum :) 08 Ocak 2012 Evet Arkadaşlar Şimdi Anlatıyorum.. İlk Önce Cheat Engine 6.1 Programımızı İndiriyoruz .. Sonra Wolfteama Giriyoruz Herhangi Bir Savaş Kampına tıklayıp Orda aşşağı indiriyoruz ( Lopide) Sonra Cheat Engineyi Açıyoruz... sol Üstte Yanıp sönen PC ye tıklayıp Wolfteamı seçip Open deyin.. sonra Value Kısmına bir kod yazıcaz.. 316 yazın Scan type : Exact Value yapın , Value Type : 4 Bytes Olsun.. sonra '' First Scan '' Basın Ve Tarıyacak Sol tarafta Adress Ve Valueler Çıktı En alta inip Ordan Tümünü ctrl a ya basılı Tutarak Alın Sonra Aşşağıda Kırmızı Bir Ok Var Ona Tıklayın.. Sonra Adress Ve Valueler Aşşağı inicek ordan da hepsini ctrl + a Yapın Sonra sağ Tıklayıp '' Change Record '' Deyip '' Value '' ' yi Seçin oraya 316 yı silip 1000 ( Bin Yazın ) Ve En son Oyuna Girin 10 KP!! Kazandınız :) Benden Bu kadar +Rep Verirseniz Sevinirim.

Arkadaşlar Pardon Kaç kp niz Varsa Valueye Yazıyorsunuz 316 yı silip kaç kpniz varsa onu yazın

böle bişey olmaz gereksiz konu açmayın zaten kanıtta yok

Denemeden yorum yapıp konuyu kirletmemelisin.

Cheat Engine açarsanız banlanırsınız çünkü 3.parti programı!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri