Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Yakamoz yerlerde :d

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan o0FaTiH0o
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 112
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyide beyanda bulunan sensin afiz ? demekki gösterecek bi delilin yok demek oluyorki sözlerin yalandan ibaret böyle delil koyamıyorsan senin sözlerinin hiç birisine ne benim nede bi baska insanın inanmasını nasil bekleyebilirsin ki sen ugrasamama deil seninki göstericek bi delilin olmadigi için yan ciziyorsun farketmes ya yazicaksanda yaz yazarsin yorumunu alirsin cevabini hiç sorun deil ben gerçek dünyadayim hayalle filanda işim yok ayrica olursada beni alakadar eder tekrar söylüyorum delilin yoksa yalan yanlis şeylere karnımız tok bizim gerçegi yansitmiyan yorumlarda beyanlarda bulunursan? kaale bile alinmazsin demekdir nedir bu konumda sen yalanlar atan bir insan dan ibaretsin anlamına geliyor buda neyse işin gerçek yüzünü gösterdiniz evet gördük sizler gibilerin beyanlarda bulundugu konuyu aciga cikaramadigini bunu cok iyi görmüş olduk evet :) varsa buyrun koyun görelim delil.. yoksa sessizlik olsun bari :)

murat send ebeni tanırsın taa eskiden ben asla asla boş yere laf etmem bilmeden bişey konuşmam eer bildigim bişey varsa söylerim ister inan ister inanma ama senin sevgilin pooo yalancının önünde gidenidir bunu iy bil benim bi yaram yok benim burda konuşmam nedeni var saygı duyduğum kişileri bildirmek

eer gerçekten o seni seviyosa senden ayrılmaz eer irelde seni terk edip başkasıyle çıkmaya başladığında göreceksin

burağı sende tanıyosun Celtis çok eski arkadaşımız onuda soydu ondan sonra kaç kişi kulandı şimdide seni kulanıyor yani benim umrumda bile değil kimle çıkıyosun kimi seviyosun tın yani

senin başına gelmemiş sanırım ama bunu bil gerçek yüzünü sanada gösterir

Jelib10 diye şaman 6 ay sevgilim olak kaldı ama en sonunda oda gerçek yüzünü çıkardı belki bu şaman kimin oldugunu biliyosundur
bunu bilemem ama ona dikat et aşkın hayalerine kapılma canım:):)

1j6k5.jpg

AL SANA 10 YAŞINDAKİ ÇOCUK SAKLIYACAK BİŞEYIM YOK

AMA POOO GERÇEK KIZSA KOYSUN FOTOGRAFINI BURYA

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri