farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Yakamoz yerlerde :d

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan o0FaTiH0o
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 112
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

somut adimlarla iş yapmak gerçegi yansitmaz gerçek delillerle ortaya konursa işte gerçekligi o zaman belirtilir varsa deliliniz koyun görelim göstermek istediginiz bahsettiginiz gerçeklerden diyorsunuz ya hani görelim buyrun :)

zorunaı gitti lan

herkesi kulanıyosun

bundan bişey çıkmayınca başkasına geçiyosun

celtis soyduktan sonra kaçtane sevgili degiştirdin lan söyle hade murat kaçıncıdır sayıda???

sen kim oldugun herkes iy biliyo bunu bil

murat bide sen hiç tanımadıgın kıza nasıl aşık oluyosun anamıyorum

sen hayal dünyasına aşık oluyosun bide biz diyosunki 10 yaşındaki çoçuguz 10 yaşında çöocuk olan sesnsin lan

pooooo gördünmü hiç lan gelmiş savunuyosun bunu

kaç adam soydu lan bu kanıta ihtiaycımız yok bunu biliyoruz eer sen görmüyosan demek körlaşmışın anadınmı lan

Son düzenleme:
tm işte laf kalabaligi yapma afiz varsa delilin koyucaksin bende görecem o zman delilin yoksa gereksiz laf kalabaligi yapma burada varsa ekleyin ssleri görelim gerçekleri bizde lan lı lunlu konusma istersen? lanmıs manmıs nasil bi tabirdir bu neyi görüp görmicegimi ben bilirim sen deil anladınmı? varsa delilin koyucaksin paşa paşa buraya yoksa sesini kesiceksin anladınmı afiz ? yada kendin yazicaksin kendin konusucaksin bizi muhattap aliyorsan karsına görelim delilini yoksa gereksiz yere mesgul etme he vakit geçirmek için bişiler ariyorsanda git kumda oyna sen tmm senin gibi gereksiz insanlarin açtigi konulara yorum yetistirerek vakidimizden calicak deiliz baska mesguliyetlerimiz var onlarla ugrasiriz sizlerde debelenip durursunuz konularinizla ugrasir durursunuz koyun ssleride görelim yoksa konusmayalim yada ne konustugumuzu bilelim değilmi? bilmiyorsanda farkettiririz sorun değil afiz anlatabildim sanırsam?

La ne bekliyosun benden sana ianıp susacağımımı
La murat sen herşeyı kanıt kanıt kanıt diye bağırıyosun

neyse seninle uraşmakla sıkıldım artık

sadece HAYAL DÜNYASINA AŞIK OLMA....

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri