Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
görelim ss yi varsa buyrun ?
necatinin buna duyarsız kalıcanı sanmıyorum <<< ben burak artık senınle olmak ıstemıyorum murattan hoşlanıyorum ve onun yanında olmak istiyorum diyecek kadar harbi dir bu kız dımı zeynep

bakalim işte bulundugun beyanın ne anlama gelicegini biliyorsun ne oldugunuda sen biliyorsunda bakalim o bahsettigin sahsiyet tesrif edip ssleri eklicekmi görecegiz he diyorsun ya ben burak sende az deilsin biliyorsun dimi onun bunun yaptiklarini öne sürüyorsunda seninde neler yaptigini biliyoruz sorun deil dile getirip konusmuyoruz burada ama sende bizim kadar neler yaptigini iyi biliyorsun değilmi burak? söylemeye bahsetmeye gerek varmı gerçi aldigin cevaplar sana net sekilde yazdiklarina karsilik gelmiştir ama anlayana malesef anlamıyorsan sorun burada demekdir neyse görelim ssleri delilleri varsa ona göre zaten konusuruz
forum acik buyrun beyanda bulundugunuz konunun gerçeklerini delillerle ortaya koyunda görelim bakalim ne nedir ne deildir buyrun forum burada...
forum acik buyrun beyanda bulundugunuz konunun gerçeklerini delillerle ortaya koyunda görelim bakalim ne nedir ne deildir buyrun forum burada...COLOROMA banı açıldımı yoksa nasıl da küfürleri ediyodun haaa
güzel ss çekmiştik zeynep beni necatiye şkayet edecektin hatta
ozamanlar necatiyı seviyodun heee şimdi muratamı atın oltanı

güzel ss çekmiştik zeynep beni necatiye şkayet edecektin hatta
ozamanlar necatiyı seviyodun heee şimdi muratamı atın oltanı

delilleri görelim ya kanıtlari görelim buyurun beyanda bulundugunuz konuya dair yorumlarinizi sonra görelim kanıtlari koyun görelim bekliyoruz 

Yok kanıtlari oldugunu beyan eden insanlar varmıs madem görelim ekleyin ssleride bakalim konunun gerçekligine zaten delillerle gerçekce aydinlaticaginiz gün yüzüne cikaricaginiz bi konu varsa beyan ettiginiz bu konu gerçekse buyursun elinde kanıtı ss si olan koysunda bizde görelim aksi takdirde bu konunun gerçekligini ortaya cikartamıyorsanız zaten sözlerinizin hepsi birer yalandan ibaret oldugu açık sekilde belli olur
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)