Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
sana bişi sölim tabirin hiç hos değil ulan diye bir kelime ne kadar kiskirtici yazmanda bile hayir yok susmak yada konusmak senden ögrenecegim ve senin söylemenle yapabilicegim birsey oldugunu zannetmiyorum ben birlikteysem birlikteyimdir seni ilgilendirmez bu baska kimseyi ilgilendirmedigi gibi bana birsey olmaz sen düşünme bunlari işine bak işin neyse yorum yazicaksan yaz buyurda mantikli yaz biraz saçma seyler yazma bence kaale alinicak gibi bi yorum yazmadigin kesindir 

Pooooo Sen Fakemisin ?
COLOR loncasını kuran COLOROMA yani zeynep tir tek iş necatinin buraya ss koymasınla çözülür diymi zeynep sende biliyorsun basına neyın gelcegini

Murat.
Tartışma Çıkması Normal Diyorsunya Evet Normal Senin Gibileri Warken.
Tartışma Çıkması Normal Diyorsunya Evet Normal Senin Gibileri Warken.
çözülür evet varsa deliliniz beyan ettiginiz konunun ne oldugunuda biliyorsun sanırsam kimsen bilemiyorumda delil varsa buyrun koyun görelim hep birlikte konunun içerigini anlayalim
gerçekleri görelim en azindan varsa iddada bulundugunuz konuya dair elinizde gerçek sekilde kanıtınız koyun görelim hep birlikte...
gerçekleri görelim en azindan varsa iddada bulundugunuz konuya dair elinizde gerçek sekilde kanıtınız koyun görelim hep birlikte...- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)