Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
bende delillere bakiyorum bu konu içerisinde bir üyelikden bir yorum yapilmişti koyulsun deliller görelim bizde sende beyanda bulunuyorsun delil yoksa gerçekde yokdur benim gözümde
görelim bekliyoruz ss koyucak ss ekliyicek şahsiyet kimse buyursun
koysun delilleri görelim bizde aksi taktirde sözlerimin aksini idda edicek bi yorumum asla olmaz ss varsa konuya dair konunun gerçekligini anlatan içerigini gösteren delil ssleri eklensin görelim hep birlikte sonra konusalim aksi takdirde beyanlarinizin gerçekleri yansitmadigini düşünüyorum vede düşünmekdede devam ederim bekleyip görelim
neler olucak
görelim bekliyoruz ss koyucak ss ekliyicek şahsiyet kimse buyursun
koysun delilleri görelim bizde aksi taktirde sözlerimin aksini idda edicek bi yorumum asla olmaz ss varsa konuya dair konunun gerçekligini anlatan içerigini gösteren delil ssleri eklensin görelim hep birlikte sonra konusalim aksi takdirde beyanlarinizin gerçekleri yansitmadigini düşünüyorum vede düşünmekdede devam ederim bekleyip görelim
neler olucakgerçek olan karsımda zaten senin yada bi baskasının inanmasina gerek duymuyoruzki
ahaha
ahaha
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)