HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hersey guzel olacak gıbı gozukuyor loncamız simdiden hayırlı olsunmarsın oyuncu kaybetmesındekı en buyuk sebeb gm yardımlarının burda olmamasını temmellı edıyoruz cunkı 5.6 ay o ıtemlere emek veren kısılerın karsısına hıc emek vermeden gecen kısıler yuznden cok oyuncu kaybetmıstık sahsen ben bu sebebten bıraktım marsı benı herkez tanır ve carımın gucunu bılırdı ama benım verdıgım emegı 1 gunde emek vermeden yapan kısılerı gorunce sogudum bıraktım ins jüpiterde boyle birseyle karsılasmayız gmlerın oyunda normal karater kulanmalarına karsıyım ben elınde olan yetkılerle hem cok guclu bır karater yaratabılıyor hemde bazı gmler marsta gorduk cevresındekılerı guclendırebılıyor buu olay oluncada emek veren ınsanların emegı bosa gıtmıs oluyor tek temenım bu herkezın esıt sartlarda oynayacagı bir jüpiterde istedıgı kadar zor sartlarda oynamaya hazırım yeterkı ben emek verıyorsam herkez emek vererek oynasın sımdıden hayırlı olsun herkeze...
Dedigin gibi herşey cok güzel olucak ugur
O tip sorunlarla karşı karşıya gelmeyiz umarım , gelirsekde Mars'da oldugu gibi sessiz kalmıcaz . Eskiye dönüp bakarsak Mars serverında önde gelen herkes ama herkes bıraktı . Nadiren 3-5 kişi devam ediyor . Zaten herkes icin bir ders ve koskocaman bir tecrübe oldu Mars
Bizde her ne kadar Gm'lerin oyunda player olmalarına karşı olsakda insanların özgür iradeleriymiş karışamazmışız kanka , saglık olsun . Bu serverın tertemiz olacagına inanıyoruz . Tek birşey istiyoruz ...
Sessiz Sakin Huzurlu bir server olsun ....
Katılmak istiyorum Çağatay Abi.Eğer market olacaksa zaten kesinlikle varım.Hatta Jupiter için editörlüğe uğraşıcam.(Forum içi.) Lütfen benide yaz.Mars'ta yaşadığım sorunlar nedeniyle oyuna ara verdim ve bir daha dönemedim.Şimdi yeni bir başlangıcı Jupiter'de yapmak istiyorum.
Bu derece iyi hazırlanmış bir serverda çok sağlam bir lonca olmamız dileğiyle..
Sana bu zevki tattırdığın için ayrıca teşekkür ediyorum.
Hem böylece oyun yönetiminden şikayet eden arkadaşlar bu lonca içince bir gıdım dahi olsa uğraşma,yoğunluk kavramlarını daha iyi anlayacaklardır.
Teşekkür ederim.
Hem böylece oyun yönetiminden şikayet eden arkadaşlar bu lonca içince bir gıdım dahi olsa uğraşma,yoğunluk kavramlarını daha iyi anlayacaklardır.
Teşekkür ederim.
Katılmak istiyorum Çağatay Abi.Eğer market olacaksa zaten kesinlikle varım.Hatta Jupiter için editörlüğe uğraşıcam.(Forum içi.) Lütfen benide yaz.Mars'ta yaşadığım sorunlar nedeniyle oyuna ara verdim ve bir daha dönemedim.Şimdi yeni bir başlangıcı Jupiter'de yapmak istiyorum.
Teşekkür ederim.
Bu konuda sana çok güveniyorum kardeşim, senin de aramızda olmanı can-ı gönülden istiyorum

Teşekkür ederim.
Aramıza hoşgeldiniz

Umarım yeni server herkes için hayırlı uğurlu olur.
Mmomt2'de herhangi bir serverde edit alarak başlamayı istiyordum zaten, Jüpiter'de eski editlerin olmaması beni başlamaya teşvik etti ve açıldığı zaman başlayacağım ben de.
Beni de yazarsanız memnun olurum.
Ve sormak istediğim, TheTiredKinq Tugay mı, listedeki ?
Mmomt2'de herhangi bir serverde edit alarak başlamayı istiyordum zaten, Jüpiter'de eski editlerin olmaması beni başlamaya teşvik etti ve açıldığı zaman başlayacağım ben de.
Beni de yazarsanız memnun olurum.Ve sormak istediğim, TheTiredKinq Tugay mı, listedeki ?