HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
İlk etapta , dedigim gibi forumda görevli arkadaşlardan katılmak isteyen olursa Cagatay ve M@STER eliyor . Onun dısında forumda yetkisi olmayan normal üye olan arkadaşlarıda ben diger serverlardan tanıyorsam zaten loncaya dahil ediyorum . Ne yazık ki sizi tanımıyorum![]()
Server acıldıktan 3-4 gün soonra bana mesaj atarsınız , bu durumdayım diye . Ben sizin iyi oyuncu oldugu kaanaatine varırsam zaten alıcam . Simdilik beklemede kalınİyi forumlar
Efsun Kasan Serverlarda Oynadınızmı ?
Ben Fazla Türk pvp ler Oynamıyorum Bi Zor MMO vardı Bot Çıktı Bıraktım Oynadıgım oyunlarda Almanca Oldugu için Efsun Kasmada Biraz Zorlanabilirm Ama Zaten 2-3 günüm Efsun Kasmakla Geçiyor
Hiç bir oyunda Edit almayı sevmem Neyse ... Ben Efsunları Dizdikten Sonra ws Atarız Ona Göre Alırsın. İyi Forumlar 
Efsun Kasan Serverlarda Oynadınızmı ?
Ben Fazla Türk pvp ler Oynamıyorum Bi Zor MMO vardı Bot Çıktı Bıraktım Oynadıgım oyunlarda Almanca Oldugu için Efsun Kasmada Biraz Zorlanabilirm Ama Zaten 2-3 günüm Efsun Kasmakla GeçiyorHiç bir oyunda Edit almayı sevmem Neyse ... Ben Efsunları Dizdikten Sonra ws Atarız Ona Göre Alırsın. İyi Forumlar
![]()
Hayır oynamadım
Dedigim gibi serverın ilerleyen günlerde forumdan mesaj atarsınız oyunda bulusur birşeyler yaparız . Duruma göre karar veririz
Anlayışınız için teşekkür ederiz ... İyi forumlar

Hayırlı olsun çaça , bizde sarılarda başlayacağız muhtemel , epeyi rekabet olacak heralde
ilerleyen günlerde göreceğiz..
ilerleyen günlerde göreceğiz..Emreye bak emreye 

Uğur'un söylediklerine katılıyorum.Mars'daki gm yardımları olmaz inşallah.

Uğur'un söylediklerine katılıyorum.Mars'daki gm yardımları olmaz inşallah.
Ne jüpiter Ne Mars a uğramam artık fakat iyiniyetli gençlerin bi arada bulunmasını görmeye sevindiğimi belirteyim[her nekadar sürüye uyup bir ara gaza gelip yanlış hareketlerde bulunmuş olsanızda]
Hakkınızda hayırlısı olsun gençler.
Ne inatsın be abi