darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Jüpiter'e Başlıyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cagataye95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 131
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İlk etapta , dedigim gibi forumda görevli arkadaşlardan katılmak isteyen olursa Cagatay ve M@STER eliyor . Onun dısında forumda yetkisi olmayan normal üye olan arkadaşlarıda ben diger serverlardan tanıyorsam zaten loncaya dahil ediyorum . Ne yazık ki sizi tanımıyorum :)

Server acıldıktan 3-4 gün soonra bana mesaj atarsınız , bu durumdayım diye . Ben sizin iyi oyuncu oldugu kaanaatine varırsam zaten alıcam . Simdilik beklemede kalın :) İyi forumlar :)

Efsun Kasan Serverlarda Oynadınızmı ?

Ben Fazla Türk pvp ler Oynamıyorum Bi Zor MMO vardı Bot Çıktı Bıraktım Oynadıgım oyunlarda Almanca Oldugu için Efsun Kasmada Biraz Zorlanabilirm Ama Zaten 2-3 günüm Efsun Kasmakla Geçiyor :D Hiç bir oyunda Edit almayı sevmem Neyse ... Ben Efsunları Dizdikten Sonra ws Atarız Ona Göre Alırsın. İyi Forumlar :)

Efsun Kasan Serverlarda Oynadınızmı ?

Ben Fazla Türk pvp ler Oynamıyorum Bi Zor MMO vardı Bot Çıktı Bıraktım Oynadıgım oyunlarda Almanca Oldugu için Efsun Kasmada Biraz Zorlanabilirm Ama Zaten 2-3 günüm Efsun Kasmakla Geçiyor :D Hiç bir oyunda Edit almayı sevmem Neyse ... Ben Efsunları Dizdikten Sonra ws Atarız Ona Göre Alırsın. İyi Forumlar :)

Hayır oynamadım :)

Dedigim gibi serverın ilerleyen günlerde forumdan mesaj atarsınız oyunda bulusur birşeyler yaparız . Duruma göre karar veririz :) Anlayışınız için teşekkür ederiz ...

İyi forumlar :)

Hayırlı olsun çaça , bizde sarılarda başlayacağız muhtemel , epeyi rekabet olacak heralde :p ilerleyen günlerde göreceğiz..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri