HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Umarım yeni server herkes için hayırlı uğurlu olur.
Mmomt2'de herhangi bir serverde edit alarak başlamayı istiyordum zaten, Jüpiter'de eski editlerin olmaması beni başlamaya teşvik etti ve açıldığı zaman başlayacağım ben de.Beni de yazarsanız memnun olurum.
Ve sormak istediğim, TheTiredKinq Tugay mı, listedeki ?
Öncelikle arkadaşlar , Loncaya dahil olmak isteyen arkadaşları kayıtsız şartsız sorgusuz sualsiz almıyoruz
Bunu belirtmek İsterim ... Cagatay ve M@STER forumdan katılmak isteyen arkadaşlara ''kefilim'' derse loncaya dahil ediyoruz ...YouJin , ikiside sana kefil oldugunu söylediler . Fikrini degiştirmediysen bizimle berabersin . Hoşgeldin aramıza . Ayrıca evet tugay

Öncelikle arkadaşlar , Loncaya dahil olmak isteyen arkadaşları kayıtsız şartsız sorgusuz sualsiz almıyoruzBunu belirtmek İsterim ... Cagatay ve M@STER forumdan katılmak isteyen arkadaşlara ''kefilim'' derse loncaya dahil ediyoruz ...
YouJin , ikiside sana kefil oldugunu söylediler . Fikrini degiştirmediysen bizimle berabersin . Hoşgeldin aramıza . Ayrıca evet tugay
Adım Ali kardeşim bu arada.
Başlamamın sebebi 1 dediğim gibi editlerdi diğeri ise Çağatay'dı. Tugay da çok sevdiğim, Mars'ta beraber oynamışlığımız olan bir kardeşim. Msn adresini ö.m atarsan sevinirim bu arada.Bende Bu Efsun Botu Vs. Yüzünden Bırakmıştım Oyunu Benide Yazarmısınız ?
o Loncaya Laik Olacagıma İnanıyorum
o Loncaya Laik Olacagıma İnanıyorum

Ne jüpiter Ne Mars a uğramam artık fakat iyiniyetli gençlerin bi arada bulunmasını görmeye sevindiğimi belirteyim
[her nekadar sürüye uyup bir ara gaza gelip yanlış hareketlerde bulunmuş olsanızda]
Hakkınızda hayırlısı olsun gençler.
[her nekadar sürüye uyup bir ara gaza gelip yanlış hareketlerde bulunmuş olsanızda]Hakkınızda hayırlısı olsun gençler.
Bende Bu Efsun Botu Vs. Yüzünden Bırakmıştım Oyunu Benide Yazarmısınız ?
o Loncaya Laik Olacagıma İnanıyorum![]()
İlk etapta , dedigim gibi forumda görevli arkadaşlardan katılmak isteyen olursa Cagatay ve M@STER eliyor . Onun dısında forumda yetkisi olmayan normal üye olan arkadaşlarıda ben diger serverlardan tanıyorsam zaten loncaya dahil ediyorum . Ne yazık ki sizi tanımıyorum
Server acıldıktan 3-4 gün soonra bana mesaj atarsınız , bu durumdayım diye . Ben sizin iyi oyuncu oldugu kaanaatine varırsam zaten alıcam . Simdilik beklemede kalın
İyi forumlar