Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
DarkHorizon 1
DarkHorizon
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Scarlet 1
Scarlet
dogusarikaya 1
dogusarikaya
delimuratt 1
delimuratt
Hikaye Ekle

Jüpiter'e Başlıyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cagataye95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 131
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba arkadaşlar. Malumunuz 31 Aralık 2011 tarihinde ustalık eseri olan ''Jüpiter'' adlı server açılacaktır. Biz de böyle mükemmel planlanmış olan servere başlama kararı aldık.

Öncelikle oyunda ve forumda ''karakterist anlamda sağlam'' ve ''oyun anlamında deneyimli'' kişileri kurulacak olan loncada aramızda görmek istiyoruz.

Temel amacımız, özellikte Mars'ta olan büyük kavgaların Jüpiter'de yaşanmamasını ve serverde şiddetin en aza indirgenmesini sağlamak, bu oyunun ''eğlence'' olgusu çerçevesinde oynandığını servere ve forumumuza benimsetmektir. Türkiye'nin en kaliteli ve en büyük private serverinde ''barış'' olgusunu benimsetmek temel amacımızdır :)

Fazla online olamayacağımdan dolayı lonca kuracak kişiler sizlerle oyun içinde daha yakından ilgilenecektir :)

Jüpiter'e başlama ve lonca konusu fikrini belirten ''Snarit''e teşekkürlerimi sunarım. Jüpiter'deki topluluğumuza katılacak arkadaşlar ilk başta Snarit'e başvurursa sevinirim.

Açılacak olan lonca büyük ihtimal Shinsoo Krallığı'nda olacaktır.

Kurucu: Snarit

Değerli Üyelerimiz:
  1. Cyprus(Uğur)
  2. xKoRSaNx
  3. TheTridKing
  4. Phant0m2
  5. Rammsteinn
  6. eXeLaNsTR
  7. M@STER
  8. AYAZ (TurkeyMamim)
  9. YouJin
  10. TheSpike
  11. Cix12
  12. HIP0KRAT
  13. FinaL07
  14. SiNaNSnMz
  15. pvp2112
  16. backtoback
  17. wielwolff
  18. TimeOveR
  19. Cagataye95
Önceki serverlerde çok iyi dereceler yapan birçok sürpriz ismin ekibe gelmesi söz konusu :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

hersey guzel olacak gıbı gozukuyor loncamız simdiden hayırlı olsun :) marsın oyuncu kaybetmesındekı en buyuk sebeb gm yardımlarının burda olmamasını temmellı edıyoruz cunkı 5.6 ay o ıtemlere emek veren kısılerın karsısına hıc emek vermeden gecen kısıler yuznden cok oyuncu kaybetmıstık sahsen ben bu sebebten bıraktım marsı benı herkez tanır ve carımın gucunu bılırdı ama benım verdıgım emegı 1 gunde emek vermeden yapan kısılerı gorunce sogudum bıraktım ins jüpiterde boyle birseyle karsılasmayız gmlerın oyunda normal karater kulanmalarına karsıyım ben elınde olan yetkılerle hem cok guclu bır karater yaratabılıyor hemde bazı gmler marsta gorduk cevresındekılerı guclendırebılıyor buu olay oluncada emek veren ınsanların emegı bosa gıtmıs oluyor tek temenım bu herkezın esıt sartlarda oynayacagı bir jüpiterde istedıgı kadar zor sartlarda oynamaya hazırım yeterkı ben emek verıyorsam herkez emek vererek oynasın sımdıden hayırlı olsun herkeze...
hersey guzel olacak gıbı gozukuyor loncamız simdiden hayırlı olsun :) marsın oyuncu kaybetmesındekı en buyuk sebeb gm yardımlarının burda olmamasını temmellı edıyoruz cunkı 5.6 ay o ıtemlere emek veren kısılerın karsısına hıc emek vermeden gecen kısıler yuznden cok oyuncu kaybetmıstık sahsen ben bu sebebten bıraktım marsı benı herkez tanır ve carımın gucunu bılırdı ama benım verdıgım emegı 1 gunde emek vermeden yapan kısılerı gorunce sogudum bıraktım ins jüpiterde boyle birseyle karsılasmayız gmlerın oyunda normal karater kulanmalarına karsıyım ben elınde olan yetkılerle hem cok guclu bır karater yaratabılıyor hemde bazı gmler marsta gorduk cevresındekılerı guclendırebılıyor buu olay oluncada emek veren ınsanların emegı bosa gıtmıs oluyor tek temenım bu herkezın esıt sartlarda oynayacagı bir jüpiterde istedıgı kadar zor sartlarda oynamaya hazırım yeterkı ben emek verıyorsam herkez emek vererek oynasın sımdıden hayırlı olsun herkeze...

Dedigin gibi herşey cok güzel olucak ugur :) O tip sorunlarla karşı karşıya gelmeyiz umarım , gelirsekde Mars'da oldugu gibi sessiz kalmıcaz . Eskiye dönüp bakarsak Mars serverında önde gelen herkes ama herkes bıraktı . Nadiren 3-5 kişi devam ediyor . Zaten herkes icin bir ders ve koskocaman bir tecrübe oldu Mars :)

Bizde her ne kadar Gm'lerin oyunda player olmalarına karşı olsakda insanların özgür iradeleriymiş karışamazmışız kanka , saglık olsun . Bu serverın tertemiz olacagına inanıyoruz . Tek birşey istiyoruz ...

Sessiz Sakin Huzurlu bir server olsun ....
dershane üni. sınavı falan olmasa her zaman yanndayım çaça inşallah sınav bitince sizlere birlikte olurum. şimdiden başarılar..

Diger loncaya sözümüz var:D

Ama fark etmez her zaman birlik ve beraberlik icinde güzel bir oyun olur umarım.Simdiden Herkeze basarılar loncanız hayırlı olsun.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri