HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bayrak , büyük ihtimal ''Kırmızı'' olucak ...
Arkadaşlar , yine söylüyorum . Forumda yetkisi bulunan , yönetimde bulunan kisileri Cagatay ve M@STER arkadaşlarımız onaylarsa loncaya dahil ediyorlar ...
Onun dısında benim diger serverlardan tanıdıgım , kefil oldugum kisileride ben alıyorum . Venüs-Mars serverında cogu oyuncuyu tanıdıgımdan kimi alıp alamayacagım zor olmuyor fakat Merkür serverında hiç oynamadım . Kim ne kadar iyi ne kadar karakter sahibi insanlar oynayamadıgım icin bilemiyorum ...
Diger arkadaşlar , Serverda acıldıgında iyi bir noktaya geldigini görünce biz zaten , gelmek isterlerse yine davet ederiz . Kapımız herkese açık ...
Bazı arkadaşları tanımıyorum , o yüzden Jüpiter serverında kendinizi kanıtlayın biz bazı şeyleri görebiliyoruz zaten
Ona göre karar verip loncaya alım yaparız ...
Anlayış için teşekkür ederiz
İyi forumlar
Arkadaşlar , yine söylüyorum . Forumda yetkisi bulunan , yönetimde bulunan kisileri Cagatay ve M@STER arkadaşlarımız onaylarsa loncaya dahil ediyorlar ...
Onun dısında benim diger serverlardan tanıdıgım , kefil oldugum kisileride ben alıyorum . Venüs-Mars serverında cogu oyuncuyu tanıdıgımdan kimi alıp alamayacagım zor olmuyor fakat Merkür serverında hiç oynamadım . Kim ne kadar iyi ne kadar karakter sahibi insanlar oynayamadıgım icin bilemiyorum ...
Diger arkadaşlar , Serverda acıldıgında iyi bir noktaya geldigini görünce biz zaten , gelmek isterlerse yine davet ederiz . Kapımız herkese açık ...
Bazı arkadaşları tanımıyorum , o yüzden Jüpiter serverında kendinizi kanıtlayın biz bazı şeyleri görebiliyoruz zaten
Ona göre karar verip loncaya alım yaparız ...Anlayış için teşekkür ederiz
İyi forumlar
Yarın Saat Kaçda Acılcak Ozel Pack Indırmeye Gerek Warmı ?
Kimse bilmiyor bunları . Bizde bilgi sahibi degiliz
Bizim yaptıgımız gibi sizinde ''Duyurular '' bölümünü takip etmekten başka olanagınız yok 
Çağatay kardeşim böle bir grup kurduğu ve beni aldığı için kendisine teşekkür ederim.Umarım yararlı bir ekip oluruz.
Son düzenleme:
loncamız kırmızı bayrakta kurulacaktır bu arada hatırlatım emre 30 kişilik bir arkadas grubuyla gelıyorum jupitere aralarında en kucuk benım 22 yasındayım bılıyorsun dıger arkılerımın en kucugu 30 yasında olgun ınsanlarla oynayacagım bu oyunu artık cor cocuklarla ugrasmaktan bıktım cok farklı bir lonca olacagız herkezın ıbretle baktıgı bır arkadas ortamımız olcak bundan emınım alımlarıda ona gore yapcagız...