darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
Hikaye Ekle

Jüpiter'e Başlıyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cagataye95
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 131
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bayrak , büyük ihtimal ''Kırmızı'' olucak ...

Arkadaşlar , yine söylüyorum . Forumda yetkisi bulunan , yönetimde bulunan kisileri Cagatay ve M@STER arkadaşlarımız onaylarsa loncaya dahil ediyorlar ...

Onun dısında benim diger serverlardan tanıdıgım , kefil oldugum kisileride ben alıyorum . Venüs-Mars serverında cogu oyuncuyu tanıdıgımdan kimi alıp alamayacagım zor olmuyor fakat Merkür serverında hiç oynamadım . Kim ne kadar iyi ne kadar karakter sahibi insanlar oynayamadıgım icin bilemiyorum ...

Diger arkadaşlar , Serverda acıldıgında iyi bir noktaya geldigini görünce biz zaten , gelmek isterlerse yine davet ederiz . Kapımız herkese açık ...

Bazı arkadaşları tanımıyorum , o yüzden Jüpiter serverında kendinizi kanıtlayın biz bazı şeyleri görebiliyoruz zaten :) Ona göre karar verip loncaya alım yaparız ...

Anlayış için teşekkür ederiz :)

İyi forumlar

loncamız kırmızı bayrakta kurulacaktır bu arada hatırlatım emre 30 kişilik bir arkadas grubuyla gelıyorum jupitere aralarında en kucuk benım 22 yasındayım bılıyorsun dıger arkılerımın en kucugu 30 yasında olgun ınsanlarla oynayacagım bu oyunu artık cor cocuklarla ugrasmaktan bıktım cok farklı bir lonca olacagız herkezın ıbretle baktıgı bır arkadas ortamımız olcak bundan emınım alımlarıda ona gore yapcagız...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri