Best Studio 1
Best Studio
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
TuZaKK 1
TuZaKK
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
farkmt2official 2
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Battlefield 3 - Geniş İnceleme.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan iLLeqaL Kinq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 488

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

.:. TANITIM VİDEOSU .:.

Video 1.

Atmosfer
Savaş alanındayız. Silah tepmeleri, müzikler, efektler, sinematik ara bölümler sizi sarıyor resmen. Akıcı oyun oynamak diye buna derim ben. Takım halinde ilerlemek ve hem atakta hem takımınızı koruma rolünde oynamak dengeli bir oynayış sunuyor.
battlefield_3_jet_takeoff-e1318078312390.jpg

Oynanabilirlik
Fps’yi sevmemdeki baş sebeplerden biri de oynanabilirlikteki kolaylıktır. Nişan al, ateş et, hedefi indir! Aşırı derecede stratejiye kaçmadan ya da basit oynayışa itmeden orta yolu bulmuş DICE. Rastgele ateş edemiyorsunuz, silah tepmeleri bunu engelliyor. Labirent haritalar ya da anlamsız görev istekleri yok. Ve bomba. Araç kullanımı. Jet kaldırma bölümünde heyecanlandım diyebilirim. O atmosferi yaşatıyor gibi. Hiçbir fps oyununda tank kullanmak bu kadar zevk vermemişti. Diğer araçların kullanımı ise fizik motoruna uygun bir halde çok zevkli bir hal almış.
20111112214110.jpg

Grafik ve Fizik Motoru
Ben susuyorum Frostbite 2.0 konuşuyor.
Sesler
Bunca zaman çatapat sesleriyle kandırmışlar bizi demek istiyorum sadece. Geniş bir koridorda ateş ederken çıkan sesle dar alanda ateş ettiğimizde çıkan ses arasında farkı duymanızı istiyorum oynarsanız. Ayrıntılara verilen önem sizi savaş alanının içerisinde hissettiriyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri