Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Serbest Kürsü...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan unthinkinq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4K
  • Görüntüleme Görüntüleme 154K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Doğaçlama planın olmadığı kör nokta mı, yoksa planın ta kendisi mi? Eğer doğaçlama plandan bağımsız bir durumsa beynin okyanusun derinliklerinden yüzeyine çıkması gerekir. Doğaçlama bir kör nokta değil, beynin sınırlarından arınıp kalple olan sinerjisini en iyi şekilde uyguladığı kusursuzluk noktasıdır. Kelimeleri, kelimelere bağlı kalmadan kullanma sanatıdır. Kusursuzluğa odaklanan, benliğine bağlanan bir beynin yaptığı doğaçlama plan kelimesini yeniden tasarlar.

Yapbozunu Arayan Parçalar – İçindeki Çocuk – 1. Kısım (8. Bölüm)

Başlamadan önce: Benliğini keşfeden ve benliğinin daima farkında olan ya da bu keşfi sağlama potansiyeli gösteren... Kısacası içindeki çocuğu öldürmeyen herkese sevgiler :)

"Bambaşka bir yıldız sisteminde yaşayan bir çocuğun dünyayı keşfi... Frekansı kötülüğü algılamadı, sadece pozitif gücü, kusursuzluğun ürünlerini gördü benliği. İyiliğe odaklanan güdümlü bir aşk oku gibi, ama tasvir edilenden çok daha farklı bir aşk; kusursuzca... Özgür'ü, Barış'ı, Okyanus'u, yepyeni kusursuzluk ürünlerinin doruk noktalarını, çocuklar için yaşayan dünyanın kalbini, filtrelerinden ayrılmak için can atan beyinleri, masumiyeti gördü. Gökyüzünden baktı soluk, ama bir o kadar canlı mavi noktaya; sınır göremedi. Para da...

Hayranlıkla izlerken dünyayı, komşu yıldız sisteminden dostu yanına geldi. 'Senin göremediğini görüyorum, ama ben senin gördüğünü net göremiyorum. Maalesef orası hiç iç açıcı bir yer değil. Hayranlıkla bakmanın bir anlamı yok. Tam olarak ne görüyorsun?' dedi. 'Açığa çıkacak ve tüm evrende hissedilecek bir pozitif enerji dalgası.' diye yanıtladı kusursuzluğun ürünü."

İçindeki çocuğun benliğini terk etmediğini biliyorum. Hayal gücünü sonsuzluğa odaklarsan içindeki çocuğu benliğinin merkezinde hissedeceksin. Sorunları onlar gibi çözmek, onlar gibi sorgulamak, onlar gibi hissetmek yepyeni çözüm yöntemleri bulmanı, hayatı çok daha iyi yaşamanı ve tüm evrende hissedilecek kadar güçlü bir enerji açığa çıkarmanı sağlayacaktır. Bu potansiyeli barındıran herkes ile yapacağın sinerji, dünya dışı dostlarımızın bizleri "uzaylı" gibi görmesini sağlar :)

Hiçbir yerden gelmiyorum, kendimden başka.
Tezer Özlü

Sıradanlık doğaldır, olması gerektiği gibidir. Sıradanlık sıra dışıdır aslında. Bu yüzden doğanın içinde kendini bulur insan; kusursuzluğun ürünüdür. Hayal gücünde sınır yoktur ya da sınır olsa dahi sonsuz hayal gücü potansiyeli vardır sıradan insanın. Sıradanlık bir kalıba bürünmek değil, özgürlüğü yaşatmaktır.

Sorunları sorun olarak algılamamak, beyni serbest bırakmak ve bir çocuk gibi düşünmek, görmediğin sorunu farkında olmadan çözmeni sağlar. Çünkü beyin, olmayanı algılayamaz. Bir insan beyni, sorun olarak algılanan her şeyi çözecek potansiyele sahiptir. Ancak fikirler kusurludur ve her fikir birbirini güçlendirir. Sorunlar çözülür, yepyeni keşifler yapılır. Eğer fikirler kusurlu olmasaydı birbirini güçlendirecek fikirler ve algılanan sorunlar var olamazdı. İşte ben buna kusurun kusursuzluğu derim :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri