- Konular
- 705
- Online süresi
- 11h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 1,521
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 339
- MmoLira
- 244
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
"Bir kitabı okurken geçen iki saatin, ömrümün birçok senelerinden daha dolu, daha ehemmiyetli olduğunu fark edince, insan hayatının ürkütücü hiçliğini düşünür ve yeis içinde kalırdım."
Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali
Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali
- Konular
- 3,415
- Online süresi
- 2d 22h
- Reaksiyon Skoru
- 1,542
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 17 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 421
- MmoLira
- 670
- DevLira
- 0
Tıpkı yapbozum gibi sonsuzluğa genişleyen, asla tesadüf olmayacak sürprizler barındıran; Uzay'ın doruk noktasının hayallerini barındıran parça... Zaman kavramının yokluğunu idrak etmemi sağlayan, yirmi dört saati onlarca yıl gibi hissettiren; görelilik kavramının en büyüleyici örneği...
Sonsuzluğu hissediyorum ara parçamda. "Ara" kelimesi tıpkı Yapboz ve Teleskop gibi yepyeni bir anlam kazandı sonsuzluğa koşan sahnede; canı, sonsuzluğu, aşkı, mutluluğu, huzuru, benliği temsil ediyordu artık yapbozunun kaşifi için. Gecenin ve gündüzün oluşumunu düşündü bir an, ders kitaplarındaki basit döngü aklına geldi. Kusursuzluğun döngüsü... Gündüzün ve gecenin kusursuz resitali... Denize çarpan güneş ışınlarının dansının yerini ay ışığının benzersiz gösterisine bırakması... Denizin kusursuzluğunun gökteki kusursuzlukla yaptığı kusursuz sinerji... Tıpkı Doruk ve Okyanus'un birbiriyle yaptığı sinerji gibi... Ve bu iki sinerji de birbiriyle etkileşimde, tıpkı yapbozun can parçasının beyin ve kalp ile yaptığı sinerji gibi...
Gökyüzünde beliren her yıldız Doruk'a, Barış'a, kaşife etki ediyor. Binlerce ışık yılı uzaktan dünyayı izleyen, sadece pozitif gücü gören uzaylı çocuk gibi, kusursuzluğu gördüğü her yerde özgürlüğü görüyorlar. Farkındalığın farkına varmak bile yüzeysel kalıyor artık. Onlar farkındalığın sonsuzluğunu keşfettiler yapbozun ara parçası sayesinde. Yıldızlar bu keşfi kutlar gibi her geçen an çoğalıyor ve göz kırpıyor onlara. Uzaylı dostumuzun rahatlıkla gördüğü, içindeki çocuğu yaşatan milyarlara...
Sonsuzluğu hissediyorum ara parçamda. "Ara" kelimesi tıpkı Yapboz ve Teleskop gibi yepyeni bir anlam kazandı sonsuzluğa koşan sahnede; canı, sonsuzluğu, aşkı, mutluluğu, huzuru, benliği temsil ediyordu artık yapbozunun kaşifi için. Gecenin ve gündüzün oluşumunu düşündü bir an, ders kitaplarındaki basit döngü aklına geldi. Kusursuzluğun döngüsü... Gündüzün ve gecenin kusursuz resitali... Denize çarpan güneş ışınlarının dansının yerini ay ışığının benzersiz gösterisine bırakması... Denizin kusursuzluğunun gökteki kusursuzlukla yaptığı kusursuz sinerji... Tıpkı Doruk ve Okyanus'un birbiriyle yaptığı sinerji gibi... Ve bu iki sinerji de birbiriyle etkileşimde, tıpkı yapbozun can parçasının beyin ve kalp ile yaptığı sinerji gibi...
Gökyüzünde beliren her yıldız Doruk'a, Barış'a, kaşife etki ediyor. Binlerce ışık yılı uzaktan dünyayı izleyen, sadece pozitif gücü gören uzaylı çocuk gibi, kusursuzluğu gördüğü her yerde özgürlüğü görüyorlar. Farkındalığın farkına varmak bile yüzeysel kalıyor artık. Onlar farkındalığın sonsuzluğunu keşfettiler yapbozun ara parçası sayesinde. Yıldızlar bu keşfi kutlar gibi her geçen an çoğalıyor ve göz kırpıyor onlara. Uzaylı dostumuzun rahatlıkla gördüğü, içindeki çocuğu yaşatan milyarlara...
- Konular
- 705
- Online süresi
- 11h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 1,521
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 339
- MmoLira
- 244
- DevLira
- 0
Ve ben, mihnet ve meskenet dolu bu fakir odada, bir mezarı andıran bu odada, beni saran ve duvarların içine kadar nüfuz eden sonsuz gecenin karanlıklarında, uzun karanlık soğuk sonsuz bir gece geçirmek zorundaydım, bir ölünün yanında, onun ölüsüyle birlikte bir gece vebirden düşündüm ki, dünya dünya olalı, ben var oldum olalı, soğuk hissiz hareketsiz bir ölü, karanlık odada hep yanımdaydı benim.
Kör Baykuş- Sadık Hidayet
Kör Baykuş- Sadık Hidayet
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)