mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Ban Yediğimiz Halde?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan glskkk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ban Yedikden Sonra?

• Bot Kullanmaya Devam [ Ban Yesem Nolur ]

• Bot Kullanmayacagım Hesabım Daha Değerli

• Bakarız...

• Admin Tanıdıgım Var Tarama Neki Benim İçin?

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar daha kaç kişiniz ban ydiginiz halde bot kullanmaya devam edeceksiniz? Son 1 Tarama Daha olsa Kökten gitcek çogumuzun hesabı lütfen anket'e oy verınız ve yorumatınız

Herkez Bot Kullanamda Özgür Şahsen Ben Lisanssız Bot Kullanmayı Tavsiye Etmiyorum

Lisanslı ve lisansız diye ayrım söz konusu değildir. Şahsen o botlara para dökenlere de acıyorum 3 4 aydır biobot kullanıyorum ve birkere bile bann almadım. Kbot ve ibot kullanan arkadaşlarım bu süre zarfında 2 kere bann yediler. Bakın lisanslı bot adı altında kullandıkları programla.

Lisans ve lisanssız bencede önemli değil. Yaptığım bir araştırmaya göre Darkorbit'te uzun süre Uridium satın alan müşteriler bot kullanıyor. Fakat onlar ne olursa olsun ban yemiyor. Uzun bir süre önce Darkorbit'te en çok oyun parası satın alan biri bot kullandığı için ban yemiş. Bu kişi BIGPOINT'e hesabının heri açılması için davada bulunmuş. Dava kazanılınca bu kişinin hesabının ban'ı açılmış. O zamandan beri yüksek uridium satın alan kişilerin ban yediği görülmemiş.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri