InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

harryp. - HarryPotter

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan harryp.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 152
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Kardeşm gibiydin lan hiç kardeşmden ayrılmadım hepsi yanımda hiç hissetmedim bu duyguyu :S gittiğin gün üzülmedim niye mi ? Genlerimiz böyle bizde erkekler aglamaz ağıt yakmaz özlemez yalan lan buğune kadar hep öyle sandım büyüklerimin hislerini ama yaşayınca... Yaşayınca anlıyor insan içindeki fırtınayı sanki içinden bi parça kopmuşta gtmiş.. Şimdi sanki hayatmdam bi parça kopmuş gibi :S Diyorum ki keşke burada olduğnda hergün yanında olsaydm şakalasaydk dövseydk gezseydk tozsaydk.. Ama biz alısmısız keşkelere kaldı öyle keşkeyle :S neyse daha fazla yazmayım ağlama oralarda.. :) Tek sözüm kaldı diyecek.. SANA GIDERKEN GITME DIYEMEDM ISTEMEDN AMA ! GERI GEL DIYORUM BE KARDESIM :'(

20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.

h t t p : / / y u v a x d a m t 2 . y a s a l h o s t . c o m /

Yep Yenibir PVP

Sana tek sözüm ; Geri gel !

Harrpy. Kardeşim Sen Yönetimde En Sevdiğim Üyelerden Biriydim :) Oyundada Bırakman Beni Çok Üztü :( Hayatında Başarılar.

C0nderTM

Seni Bekleyecez :( :( :(

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri