ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

harryp. - HarryPotter

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan harryp.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 152
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

harryp.

Level 26
Fahri Üye
TM Üye
Konular
11,132
Reaksiyon Skoru
1,078
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 20 Gün
Başarım Puanı
475
MmoLira
-74
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bildiğiniz gibi oyunu bırakmıştım zaten. Devam ettiğimi düşünenler açısından söylemek istedim tekrar. Bunun dışında foruma da veda ediyorum. Kısa süre önce Kanada'ya yerleştim ve neredeyse hiç vaktim olmuyor pc geçmeye. Bu yüzden görevi de bırakıyorum. Kendinize iyi bakın. Gitme demeyin :D gittim.

Unutmadan seni seviyorum Zeynep .D

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Dürüstlugunle :) şeklinle samimliginde ıcımde sana karsı buyuk dost olustu :) Bu Konuyu yenı İlk yazan yorumu ben olurdum :)

Bu dostlugu :) bozmaya calısınların gücü yettimi bir kaç deniyen oldu onlara seslenıyorm zaten :) Fazla Kasmayın Kendinizi :) Yırtarsınız Sonra :) Canada'da dikkat et kendine veda yorumu degıl bu dostlugumza zeynep sen ben hep birlik olduk yıne birligiz k.i.b :)

Guzel dostlar edindm burda ve bitane zeynep im oldu. Oyuna verdigim zamana hep pisman olurdum ilk defa degdi. <3
Kanadammmııı Justin galiba kanada da yaşıyo du görürsen benim için kafafsına sıkarmısın :D :D

Real hayatta başarı temenni ederim.

reelde başarılar samet inşlh orda başarıların devamı gelir

Real hayatta başarı temenni ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri