Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

| Yigithang | Envanter Hack Uyarı | Yigithang |

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yigithang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lan öbür dünya diosun sen nası bi insan sın oyunda kulandığın hileden nolucaklan asıl oyun başında vakit geçirmek günah git namaz kıl dua et kuran oku oyun oynamak asıl günah bütün boş vakitlerinde oyun oyna anca

evet arkadaslar bazı arkadaslarımız ototakip gibi uygulamalar var diyor dogrudur vardır bakın adam gördüm envanter hack + aimbot vardı dün adamı ss cekicektim ama cekmeyi unuttum evet bazılarımız polis felan gelmiş bunlara inanmayan artık ne olsun doğrudur geliyo s4 league denilen oyunda git almanyada hack aç tazminat davası açıyolar single player oyunlarda istediğiniz hileyi kullanın ama online oyunlarda siz siz olun kullanmayın kullanırsanız zaten kim bilir polis gelcek ceza yazılcak hadi hiçbiri olmadı pc bozulcak her hilede virüs vardır indiren kişi bunu kabul ederek indirmeli ama unutmayın forumda çoğunlukla paylaşılan olay wolfteam envanter hack para cezası bu para cezası bizzat doğru olacak 1 2 ay içinde ototakip aramaya başlıyacak artık hile yapanlar bırakacak bazı hileciler ise devam edecek para cezasını yiyecekler sonra 18 yaş küçükleri hileden ceza alacaklar birde üstüne annesi kızar sonra olan olur bakın ben hile kullanımıyorum sadece bir kere uçma hack denedim bi kere uçtu yere çakıldı daha kullanmıyom ya hem ceza hem çar gidcek hem hile bağımlılık yapacak bizi pc ye bağlıcak elektrik internet faturası vb . siz böyle şeylerin olmasını istermisiniz ? tabi ki hayır ee istemiyorsanız forum kurallarına uyun wolfteam ı hacksiz adam gibi dürüst oynayın hem bu hile kullananlar diğer dünyada nasıl cevap verecekler ?? hayır veremeyecekler bende bir ara metin2 , s4 league de kullandım tazminat ı duyunca çıt bile çıkmadı 1 . hileyi 2. oyunu sildim dediklerimi dikkate alın hepiniz iyi insanlar olun Hadi İyigecelerr

söylediklerine katılmıyorum bi kere adamlar istemese kimsse hile yapamaz mesela allods online oyununda hile yok kimse hile yapamadı suana kadar bide şu obur tarafta cezasını nasıl vereksin diyorsun zaten pc basında oturman yeter hesap vermen için boş zaman geçiriyorsun işin yok oyun oynadıgın için zamanı boşa harcafıgın içinde hesap vereceksin sana hack kullandın diye ayrı hesapmı soracaklar :D ama yinede bilgilendirme için saol hileyi bende kullanıyorum bazen ama herkes hile açıp insanın sabrını bitirince yapacak bişe kalmıyo bende açıp kullanıyorum yoksa hile kullanma taraftarı degilim bilgilendirme için saol iyi forumlar

lan öbür dünya diosun sen nası bi insan sın oyunda kulandığın hileden nolucaklan asıl oyun başında vakit geçirmek günah git namaz kıl dua et kuran oku oyun oynamak asıl günah bütün boş vakitlerinde oyun oyna anca

Boş vakitlerde oyun oynamak günah değildir.ayrıca hile kulanırken kul hakkına girdiğin için hile günahtır.ilk önce dinimizi öğren gel sonra burda konu.sanırsam sen hile kullanıyorsun ahirette elelerim yakanda olacak.Birisi sana bir gün sava açıarsa görürsün o zaman ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri