HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Siyasi düşüncelerinizi foruma yansıtıp kavgaya sebep olacak yorumlarda bulunmayınız arkadaşlar, lütfen.
Kavga yok
:f15:Beyler güldürmeyin depremzedelere yardım için giden mehmetçiklerimiz yine yaralandı.Haberleride izleyin her türk bakkal v.s yakıldı atatürk heykeli PKK bayrağı astılar.Daha 1 hafta önce camları taşlayan polisimizi taşlayan insanlar bugün yardım istiyor.Ben buna karşıyım ama siz yardım ediyorsanız ben bişey demem bazı arkadaşlar ırkçı demiş insanları tanımadan suçlamanın bile cezası var seni bu konuda uyarıyorum.Bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.Sizinle ne kadar tartışsak şehitlerimiz v.s kurtulmucam tek diyeceğim BDP PKK PARTİSİDİR, BDP OY VERENLER ZERRE BİŞEY ALAMAZ BEN VE BENİM GİBİ DÜŞÜNENLERDEN !
Kardeşim gerçekten ilgilenecegim elimden geleni yapacagım...
[vandaki bazı pkk yandaşlarına inat...]
[insanlık namına...]
+++ rep verirmisiniz arkadaşlar
[vandaki bazı pkk yandaşlarına inat...]
[insanlık namına...]
+++ rep verirmisiniz arkadaşlar
Beyler güldürmeyin depremzedelere yardım için giden mehmetçiklerimiz yine yaralandı.Haberleride izleyin her türk bakkal v.s yakıldı atatürk heykeli PKK bayrağı astılar.Daha 1 hafta önce camları taşlayan polisimizi taşlayan insanlar bugün yardım istiyor.Ben buna karşıyım ama siz yardım ediyorsanız ben bişey demem bazı arkadaşlar ırkçı demiş insanları tanımadan suçlamanın bile cezası var seni bu konuda uyarıyorum.Bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.Sizinle ne kadar tartışsak şehitlerimiz v.s kurtulmucam tek diyeceğim BDP PKK PARTİSİDİR, BDP OY VERENLER ZERRE BİŞEY ALAMAZ BEN VE BENİM GİBİ DÜŞÜNENLERDEN !
Öncelikle konuma şöyle baslamak istiyorum senin IrkÇı faŞist biri oldguun Belli oldu sana kısacası partini vereyim MHP ! senin gibi cahil zihniyet oldugu sürece bu türkiyenin hali böyle devam Edicektir burda insanlk konusuyor burda ırkcılk ypmanın anlamı yoktur sen orda olmada neyin ne oldgunu göremezsin . . Yasasın halkların kardeşliği diyorum yasasın BDP ' biz kürtçe isim dedik kimlik anladınız Biz eğitim dedik BİZE HAİN DEDİNİZ BUGUN İNGİLİZCE DERSİ VARKEN KÜRTÇE DERSİ NEDEN ÖĞRETİLMİYOR ? SENİN BUGUN DOGU İLLERİNİN COGU KÜRTÇE KONUSUYOR OZAMAN DOGU İLİNİ KENDİNDEN SAYMIYORSAN ONLARDAN SENİ SAYMIYP BASKA YERLERE YÖNELCEKTİR . SONUCLARINADA KATLANIRSIN !
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)