Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Van'a Yardım Kampanyası*

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batu_14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 73
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Beyler güldürmeyin depremzedelere yardım için giden mehmetçiklerimiz yine yaralandı.Haberleride izleyin her türk bakkal v.s yakıldı atatürk heykeli PKK bayrağı astılar.Daha 1 hafta önce camları taşlayan polisimizi taşlayan insanlar bugün yardım istiyor.Ben buna karşıyım ama siz yardım ediyorsanız ben bişey demem bazı arkadaşlar ırkçı demiş insanları tanımadan suçlamanın bile cezası var seni bu konuda uyarıyorum.Bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.Sizinle ne kadar tartışsak şehitlerimiz v.s kurtulmucam tek diyeceğim BDP PKK PARTİSİDİR, BDP OY VERENLER ZERRE BİŞEY ALAMAZ BEN VE BENİM GİBİ DÜŞÜNENLERDEN !

Örnekte Gördügünüz Gibi Bir Faşist.

İnsani Yardım diyoruz adam yok diyor ozaman sen insan degilsin.
Bir Bebek maması bile yollamıyacaksan sana ne diyelim ?

Öncelikle konuma şöyle baslamak istiyorum senin IrkÇı faŞist biri oldguun Belli oldu sana kısacası partini vereyim MHP ! senin gibi cahil zihniyet oldugu sürece bu türkiyenin hali böyle devam Edicektir burda insanlk konusuyor burda ırkcılk ypmanın anlamı yoktur sen orda olmada neyin ne oldgunu göremezsin . . Yasasın halkların kardeşliği diyorum yasasın BDP ' biz kürtçe isim dedik kimlik anladınız Biz eğitim dedik BİZE HAİN DEDİNİZ BUGUN İNGİLİZCE DERSİ VARKEN KÜRTÇE DERSİ NEDEN ÖĞRETİLMİYOR ? SENİN BUGUN DOGU İLLERİNİN COGU KÜRTÇE KONUSUYOR OZAMAN DOGU İLİNİ KENDİNDEN SAYMIYORSAN ONLARDAN SENİ SAYMIYP BASKA YERLERE YÖNELCEKTİR . SONUCLARINADA KATLANIRSIN !

Örnekte Gördügünüz Gibi Bir Faşist.

İnsani Yardım diyoruz adam yok diyor ozaman sen insan degilsin.
Bir Bebek maması bile yollamıyacaksan sana ne diyelim ?

yardıma giden kamyonların yağmalandığını biliyor musunuz ? yardıma gelen mehmetçiklerin yaralandığınızı biliyor musunuz ? istanbulda veya sizin şehrinizde deprem olsa siz o kamyonu yağmalıcak mısınız yağmalamayacak mısınız bunu söyleyin bana ? her şeyi çok bilen arkadaşlar söyleyin

ozkax bdp partisi pkk partisidir bunu bilmeyen yok sende VATAN HAİNİ'sin ve yorumları okumadan yorum yazanlarda senin gibidir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri