Bvural41 1
Bvural41
OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Van'a Yardım Kampanyası*

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batu_14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 73
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
ben sana demedim mi yorumları okumadan yorum yapma benim çok kürt arkadaşım var.Kürt halkının savunucusu bdp demişsin zaten ilk olarak burda hata yapmışsın pkk'ya terör örgütü değil diyen millet vekillerini barındıran ve türk polislerine taş ve tokat atan bayan ve erkek millet vekillerini içinde bulunduran bir partiye oy veriyorsun ve destekliyorsun ayrıca beni tehtit ediyorsun neye güvenerek ve neden ? Kürtlere hain demişisiz v.s siz kendi kendinizi kudururtuyorsunuz kaç kere açıklanıyor kürt sorunu yok diye tek sorun sizsiniz ve sizin gibiler tekrar söylüyorum bir yardımı yağmalayan, mehmetçiklerin arkasından vuranlar ve hala toprak isteyenler bu ülkede barınmaya layik deil zaten en başta bizim sayemizde geçiniyorsunuz bizim ekmeğimizi bizim suyumuzu içiyorsunuz bunun zatende tek anlamı var ülkemize ihanet barış derken daha kötüye giden sizin gibi pkk ve yandaşları !

yardıma giden kamyonların yağmalandığını biliyor musunuz ? yardıma gelen mehmetçiklerin yaralandığınızı biliyor musunuz ? istanbulda veya sizin şehrinizde deprem olsa siz o kamyonu yağmalıcak mısınız yağmalamayacak mısınız bunu söyleyin bana ? her şeyi çok bilen arkadaşlar söyleyin

Sen Diyorsunki Ordakilere Yardım yollamayalım hepsi ölsün bi siz yaşayın bi siz insansınız demi ?

ben sana demedim mi yorumları okumadan yorum yapma benim çok kürt arkadaşım var.Kürt halkının savunucusu bdp demişsin zaten ilk olarak burda hata yapmışsın pkk'ya terör örgütü değil diyen millet vekillerini barındıran ve türk polislerine taş ve tokat atan bayan ve erkek millet vekillerini içinde bulunduran bir partiye oy veriyorsun ve destekliyorsun ayrıca beni tehtit ediyorsun neye güvenerek ve neden ? Kürtlere hain demişisiz v.s siz kendi kendinizi kudururtuyorsunuz kaç kere açıklanıyor kürt sorunu yok diye tek sorun sizsiniz ve sizin gibiler tekrar söylüyorum bir yardımı yağmalayan, mehmetçiklerin arkasından vuranlar ve hala toprak isteyenler bu ülkede barınmaya layik deil zaten en başta bizim sayemizde geçiniyorsunuz bizim ekmeğimizi bizim suyumuzu içiyorsunuz bunun zatende tek anlamı var ülkemize ihanet barış derken daha kötüye giden sizin gibi pkk ve yandaşları !

Güzel kardeşim, kimse yapılan yağmalamaların, saldırıların veya bdp'ye verilen %96 oy oranına doğru demiyor ancak herşeyin başı eğitimsizlik. İnsanları yıllardır kandırıyorlar ve kullanıyorlar. Ancak o toplumun insanını dışlayarak ötekileştirirsek ancak iç bölünmeye sebep oluruz. Herşeyden önce onlarda bizler gibi birer insan. Hz. Mevlana ne olursan ol yine gel demiş, biz Müslüman'ız, bir Türk'üz bununlada gurur duyuyoruz inanıyorum ki bugünler birlik ve beraberlik ile aşılacaktır, siyasi söylemlerin forumda yasak olduğunu eski bir yönetim üyesi olarak bildiğini tahmin ediyorum, yardım etmek istemiyorsan bile konuyu baltalama yeter.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri