OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Van'a Yardım Kampanyası*

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan batu_14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 73
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Ayrımcılık yapmamamız mı gerekir ? Dalgamı geçiyorsun.Bizim polisimizi şehidimizi taşlayan dağa çıkıp pusu kuran ve onların partisi olan Bdp'ye oy verip onları desteklicekler ve biz onlara yardım edicez bugün t-shortler v.s için okula geldiler ve yardım için giysilerin %94'lük kısıma gitmesini istemediğim için göndermedim.%6'lık kısım için hergün dua ediyorum.

Ayrıca mehmetçiğimiz depremzedelere yardım ederken saldırdılar ve yaralandı.İnsan insan değildir dostum bunlara kısacam Kalleş diyoruz.

Sizin gibi dar dusunceli orasi pkk burasi turk v.b insanlar oldugu icin bolunmeye dogru gidecek bireyler olusuyor.Bir soz sana silah uzatana sen ekmek uzat ki baris icin bir adim atmis olalim

Orada cocuklar var ve beyinlerinin bir kosesinde bu deprem izi kalacak ve sokakta yattigimizda bize pkk degil askerler,turk halki yardim etmisti diye dusunur.Unutmayin ki 1 insan degisir o cocugunu onun tanidiklarina iyi seyler anlatir.Boylelikle 1 insan degisir Dunya degisir lafi ortaya cikar.

Su aci gunlerinde ailelerini kaybedenlere sabir diliyorum.nacizane bende elimden gelen yardimi yolladim.Umarim daha iyi gunlere gelmelerine bir corbada tuzumuz olur.
mudahalesinde

Son düzenleme:
Ayrımcılık yapmamamız mı gerekir ? Dalgamı geçiyorsun.Bizim polisimizi şehidimizi taşlayan dağa çıkıp pusu kuran ve onların partisi olan Bdp'ye oy verip onları desteklicekler ve biz onlara yardım edicez bugün t-shortler v.s için okula geldiler ve yardım için giysilerin %94'lük kısıma gitmesini istemediğim için göndermedim.%6'lık kısım için hergün dua ediyorum.

Ayrıca mehmetçiğimiz depremzedelere yardım ederken saldırdılar ve yaralandı.İnsan insan değildir dostum bunlara kısacam Kalleş diyoruz.

Yukardıdaki söylenlerin 1 tanesi bile adam akıllı degil.Vanın anlamı Van:Türkiye Van türkiyenin sınırları içerisinde ise bu deprem herkesi ilgilendirir ama yardım yapmaya bilirsin gelipde laf söylemene ayrımcılık yapmana gerek yokYeter ama arkadaşlar..! Oyunlara gelmeyelim..6 asır boyunca içiçe,elele,omuz omuza, gönül gönüle yaşamadık mı bu Ulu Coğrafya da;Türküyle,Kürdüyle,Lazıyla,Çerkeziyle,Alevisi-Sunnisi ile..Velhasıl kelam,din,dil,ırk,renk,boy,pos,zengin-fakir ayrımı yapılmaksızın,yer yüzünde yaşanabilecek en üstün refah düzeyini yakaladık bu sürede..Ve bizler; bu 6 asırı bu şekilde kenetlenmiş durumda geçiren ecdadın evlatlarıyız..Öyle bir miras bıraktılar ki bize canları pahasına;bunu korumak boynumuzun borcudur...Rabbim Ay-Yıldızlı Bayrağın gölgesinde olan herkese yar ve yardımcı olsun.

‎%94 ' ü Bdp ye oy veren Van'da %6 sına Baş sağlığı diliyorum.%94'lük kısım umrumda değil.

Bu Kadar Faşist Bu Kadar Irkçı Birini Görmedim.

Sen İnsansın Ordakiler Farklımı ?
Kürt olması Türk Olması İnsan Oldugu Gerçegini Degiştirmez unutma.

Senin Gibi Düşünenler Yüzünden bu ülke bu halde sen faşistlik yapıyorsun burda bugün allah korusun burda deprem olsa ? Irkçılıgın ve faşistligin anlamı yok.

Her kürt Pkklı degil Unutma.
Irkçılık Yapma Adam Ol.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri