HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
‎%94 ' ü Bdp ye oy veren Van'da %6 sına Baş sağlığı diliyorum.%94'lük kısım umrumda değil.
‎%94 ' ü Bdp ye oy veren Van'da %6 sına Baş sağlığı diliyorum.%94'lük kısım umrumda değil.
İnsan insandır. Hangi siyasi görüşüne sahip olursa olsun Ayrımcılılık yapmamamız gerekir!.
İnsan insandır. Hangi siyasi görüşüne sahip olursa olsun Ayrımcılılık yapmamamız gerekir!.
Ayrımcılık yapmamamız mı gerekir ? Dalgamı geçiyorsun.Bizim polisimizi şehidimizi taşlayan dağa çıkıp pusu kuran ve onların partisi olan Bdp'ye oy verip onları desteklicekler ve biz onlara yardım edicez bugün t-shortler v.s için okula geldiler ve yardım için giysilerin %94'lük kısıma gitmesini istemediğim için göndermedim.%6'lık kısım için hergün dua ediyorum.
Ayrıca mehmetçiğimiz depremzedelere yardım ederken saldırdılar ve yaralandı.İnsan insan değildir dostum bunlara kısacam Kalleş diyoruz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)