Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Yani oyun ile yeterince ilgilenilmediği, Admin ve Gm lerin bu konuya yeterince egilmedikleri konusunda hemfikiriz.Buraya kadar tamam.:ka24:
Savascilarin soyle bi handikapi var.Videosunu alsan bile adam kalkipta savunma takmamiş damageler normal diyebilir.Neticede zaten 3 sefer vuran bi skil.Herkes bunu bilsede kanıt safhası biraz karişik.:m08:
Ben bug (Bi nevi HİLE) kullanıyorum diyip ovunecek kadarda geniş olman dogrusu şaşkınlık verici.Senin genişliğini anladikta; hadi işlem yapılmıyor, bunları takip eden herhangi bir GM veya Admin yorumuna da goremiyorum.Durum boyle oluncada sonuna kadar hak veriyorum sana.
Bence madem bug engellenemedigi icin kimseye ceza verilmiyor.7x kullanımıda aleni olsun.Nede olsa onuda engelleyemiyolar.Senin mantiginla düşünecek olursakta; savasci harici tum charlari kasmak zor hepsi 7x kullansın.Diyosun ya saman gucsuz kullansa nolur diye.7x de kullansın o halde.Bence bug kullanımı ile hile arasinda hiç bi fark yoktur.
Siz hala konunun mantıgını anlamıs değilsiniz,bundan kesinlikle eminim.Bu NaGaSaKi de 2 ay oncesine kadar bug yoktuda,ne oldu acaba bug yapmaya başladı.Biz en azından bişeyleri gosteriyoruz alenice ve açık,ki buna bi onlem alınsın.Sence benim veya fatih'in bug la ilgili verdiği acık kacıncı ss ve video bu.Sen olaya her zaman dar mantıkla kendi acından baktın.Bizim amacımız bug ların gozukmesi ki belki bi onlem alınır bahabında.Bunuda yapabilecek kadar çara onem vermeyen birisiyim.Surada bug olsa yine aleni bi şekilde gosteririm forumda neden ben ban yesem bile bu bug kalkıcak sonunda.Ben suana kadar 1 kere ne ban yedim nede hakaretten ceza aldım.Bunuda goz onune alıp neden mavide veya başka yerlerde NaGaSaKi ile video verdirtiyoruz,bir dusun istersen size bu postları atmasam siz hala NaGaSaKi keyfine bug yapıo millete diyceksiniz.Olayı geniş hiç dusunmıyceksiniz.Biz oyunu kırparan beleşe oynamadık ve oynamayızda ve bole saçma sapan oyun hataları varsa da buna onlem alınsın diye acıgı veririm videolarla.Nede olsa konudan anlayan yok :l03: Hile hile diye atıyonuz butun gun foruma neden 103 lvl çarla yapıo diyen de yok.İnş çar ban yerde bug kalkar.Son olarak sole diyim sana bu çar ban yese ve bug kalkmasa emin ol ki.Bug kalkana kadar bole acık ve net 2 kez vurmaları gostericem.Siz yine hile diye video atarsınız foruma zaten benim koymama gerek yok
.İyi oyunlar.Son cevabımıda yazıyım.Bole ilgilenilmeyen v.b konular artık boşa.Oyunda suralara karşı bariz bi + ozellik mevcut ve bununla ilgili herhangi bişey de yapılmıy
yunda neden sebnem ve sular yok :ka24:.Oyunda aktif bi GM de yok.Onuda geçtim sorunları saysam destan olur buraya.Bunlarla ilgili biz en azından bişeyler gosteriyoruz 2 aydır belki kalkar diye.Bunla bile ilgilenen yok.Emek serveri ya sozde azo ya direk cıkıyoruz,emek ya
.Ordan bug cıkıo millet t basıo emek
.Artık bole konulara post atan bi yetkili bile yok.Adam gunde 5-6 lvl kasıo,ben GM olsam derim acaba nasıl kasıo,bi gider bakarım.Bunu yapan birilerinide goremiyorum.Sadece yanıma geleceğine beni yanına ceken birini gordum.Onuda belirttik altından ne haltlar cıktı.Emek serveri ya
.Simdi diyosunuz ki bole bole.Kardeşim koy oyuna sebnemleri suları bakım kaç tane sura kalcak.Oyunu belli kesime hitap ettiriyolar.Oyun ilk acıldıgında kaç tane sura vardı soleyebilirmisin bana ve simdi kaç tane var,neden millet sizce sura oynuyo.Bedensel oynayan niye yok.Bedensel karakterim aktif olsa emin olun ki onunda bugu engellenilsin diye surusuyle bug lu skil atardım,ama işe yarar ama yaramaz.Kasılmaya cıkıyorum surgune seytan la mistik yapmısım itemleri setaolar bana 1.5k vuruo nasıl bi mantıksızlık.Ben tr deki 79 lvl çarımla bile 91-93 slotlarına 3k duz vururken.Burda 112 lvl çarla nie 1k vurmak zorundayım veya neden suralara karsı yeşil sebnemle mong basıp aradaki farkı kapatabilecekken,neden bedensel carlarla suralara yatmaya hep mahkumum.Peki neden +9 celik 20 buyu savunmalıyken +0 turko bastımı 1-2 buyu savunma olup oda çalısmıyoken.Ona + basmak için tonla para dokupte normal bi 60 m lık +9 celikten daha fazla damege yiyorken ve ek ozellikleri çalısmıyorken.Konular anlıycanız cok bunlar kapatılmalı ve duzeltilmeli ki oyun emek
serverı olmalı.Buda bole artık talep ve alaka gormeyen konular hakkındaki son postum umarım artık NaGaSaKi nin neden bug yaptıgını anlayabilmişsinizdir.İyi ve bol emekli oyunlar herkese
.
yunda neden sebnem ve sular yok :ka24:.Oyunda aktif bi GM de yok.Onuda geçtim sorunları saysam destan olur buraya.Bunlarla ilgili biz en azından bişeyler gosteriyoruz 2 aydır belki kalkar diye.Bunla bile ilgilenen yok.Emek serveri ya sozde azo ya direk cıkıyoruz,emek ya
.Ordan bug cıkıo millet t basıo emek
.Artık bole konulara post atan bi yetkili bile yok.Adam gunde 5-6 lvl kasıo,ben GM olsam derim acaba nasıl kasıo,bi gider bakarım.Bunu yapan birilerinide goremiyorum.Sadece yanıma geleceğine beni yanına ceken birini gordum.Onuda belirttik altından ne haltlar cıktı.Emek serveri ya
.Simdi diyosunuz ki bole bole.Kardeşim koy oyuna sebnemleri suları bakım kaç tane sura kalcak.Oyunu belli kesime hitap ettiriyolar.Oyun ilk acıldıgında kaç tane sura vardı soleyebilirmisin bana ve simdi kaç tane var,neden millet sizce sura oynuyo.Bedensel oynayan niye yok.Bedensel karakterim aktif olsa emin olun ki onunda bugu engellenilsin diye surusuyle bug lu skil atardım,ama işe yarar ama yaramaz.Kasılmaya cıkıyorum surgune seytan la mistik yapmısım itemleri setaolar bana 1.5k vuruo nasıl bi mantıksızlık.Ben tr deki 79 lvl çarımla bile 91-93 slotlarına 3k duz vururken.Burda 112 lvl çarla nie 1k vurmak zorundayım veya neden suralara karsı yeşil sebnemle mong basıp aradaki farkı kapatabilecekken,neden bedensel carlarla suralara yatmaya hep mahkumum.Peki neden +9 celik 20 buyu savunmalıyken +0 turko bastımı 1-2 buyu savunma olup oda çalısmıyoken.Ona + basmak için tonla para dokupte normal bi 60 m lık +9 celikten daha fazla damege yiyorken ve ek ozellikleri çalısmıyorken.Konular anlıycanız cok bunlar kapatılmalı ve duzeltilmeli ki oyun emek
serverı olmalı.Buda bole artık talep ve alaka gormeyen konular hakkındaki son postum umarım artık NaGaSaKi nin neden bug yaptıgını anlayabilmişsinizdir.İyi ve bol emekli oyunlar herkese
.Siz hala konunun mantıgını anlamıs değilsiniz,bundan kesinlikle eminim.Bu NaGaSaKi de 2 ay oncesine kadar bug yoktuda,ne oldu acaba bug yapmaya başladı.Biz en azından bişeyleri gosteriyoruz alenice ve açık,ki buna bi onlem alınsın.Sence benim veya fatih'in bug la ilgili verdiği acık kacıncı ss ve video bu.Sen olaya her zaman dar mantıkla kendi acından baktın.Bizim amacımız bug ların gozukmesi ki belki bi onlem alınır bahabında.Bunuda yapabilecek kadar çara onem vermeyen birisiyim.Surada bug olsa yine aleni bi şekilde gosteririm forumda neden ben ban yesem bile bu bug kalkıcak sonunda.Ben suana kadar 1 kere ne ban yedim nede hakaretten ceza aldım.Bunuda goz onune alıp neden mavide veya başka yerlerde NaGaSaKi ile video verdirtiyoruz,bir dusun istersen size bu postları atmasam siz hala NaGaSaKi keyfine bug yapıo millete diyceksiniz.Olayı geniş hiç dusunmıyceksiniz.Biz oyunu kırparan beleşe oynamadık ve oynamayızda ve bole saçma sapan oyun hataları varsa da buna onlem alınsın diye acıgı veririm videolarla.Nede olsa konudan anlayan yok :l03: Hile hile diye atıyonuz butun gun foruma neden 103 lvl çarla yapıo diyen de yok.İnş çar ban yerde bug kalkar.Son olarak sole diyim sana bu çar ban yese ve bug kalkmasa emin ol ki.Bug kalkana kadar bole acık ve net 2 kez vurmaları gostericem.Siz yine hile diye video atarsınız foruma zaten benim koymama gerek yok.İyi oyunlar.
Eğerki amacın oyunun düzeltilmesi olsa chari 103 e kadar kasipta gidip koy basip videonu almalarını beklemezsin.Niyet iyi olsa; char ile kendin video alir nasıl yapıldıgınıda ayrintili bi şekilde anlatır yetkililere gonderirsin.Senin amacın ego tatmini baskada bişe deil.Soylemlerin herzamanki gibi defans ozellikli sacmaliklar.Nası sıvarim kısmındasin.Ama bence birak daginik kalsin daha cok batıyosun.Bug veya hile kullanımının acıklaması yada savunması olamaz.
Benim asıl merak ettiğim;aceba bir GM yada yetkili bu konuya ne zaman bi cevap verme tenezzülünde veya cesaretinde bulunacak.Öyle ya konu acılalı neredeyse 3 gün olacak sadece tek bir yetkili bug demiş o kadar.Ne olacaktan nede olandan bilgi vermemiş.Uyan yönetim uyan,eski oyuncular arasında 2 elin parmaklarını geçmez sayıda adamlar kaldi.Eskiyi tutamazsa, yeniden umutlu olamazsın.
Eğerki amacın oyunun düzeltilmesi olsa chari 103 e kadar kasipta gidip koy basip videonu almalarını beklemezsin.Niyet iyi olsa; char ile kendin video alir nasıl yapıldıgınıda ayrintili bi şekilde anlatır yetkililere gonderirsin.Senin amacın ego tatmini baskada bişe deil.Soylemlerin herzamanki gibi defans ozellikli sacmaliklar.Nası sıvarim kısmındasin.Ama bence birak daginik kalsin daha cok batıyosun.Bug veya hile kullanımının acıklaması yada savunması olamaz.
Benim asıl merak ettiğim;aceba bir GM yada yetkili bu konuya ne zaman bi cevap verme tenezzülünde veya cesaretinde bulunacak.Öyle ya konu acılalı neredeyse 3 gün olacak sadece tek bir yetkili bug demiş o kadar.Ne olacaktan nede olandan bilgi vermemiş.Uyan yönetim uyan,eski oyuncular arasında 2 elin parmaklarını geçmez sayıda adamlar kaldi.Eskiyi tutamazsa, yeniden umutlu olamazsın.
1.si çarı 103 e ben kasmadım
2.si ise egomu tatmin etmek istesem ediceğim alan oyun değil.
3.Bug olayında amacım kendimi haklamak değil zaten kendimi haklamak istesem cok basit bi yontem kullanırdım;Çarı ben oynamıyorum çar fatih'in dir diye basit bi yontem.
4.Bug ve hile kullanmanın acıklaması yok zaten sadece sebebleri olabilir,o sebepleride belirttim.
5.Zırvalamaya veya kendimi savunmama pek gerek oldugunu dusunmuyorum,sadece bazı seyleri belirttim ve genelde bunu pm den de acıkladım cogu kişiye,istesem hiç cevap vermem çarı boşaltır oynamazdım.
6. ise konu ne zamandan beri acık ve yorum gelmiyolar ise yetkililerden buda benim sorunum değil oyunu idare eden kişilerde.Ve bir çara yatmak veya onun senden +1 fazlası var diye bole konular acıyor isen şöle bi konuda açıver o zaman oyuna sebnem ve suları istiyoruz diye o zaman oyun 2 karakter içinde eşit olsun.
1.si çarı 103 e ben kasmadım
2.si ise egomu tatmin etmek istesem ediceğim alan oyun değil.
3.Bug olayında amacım kendimi haklamak değil zaten kendimi haklamak istesem cok basit bi yontem kullanırdım;Çarı ben oynamıyorum çar fatih'in dir diye basit bi yontem.
4.Bug ve hile kullanmanın acıklaması yok zaten sadece sebebleri olabilir,o sebepleride belirttim.
5.Zırvalamaya veya kendimi savunmama pek gerek oldugunu dusunmuyorum,sadece bazı seyleri belirttim ve genelde bunu pm den de acıkladım cogu kişiye,istesem hiç cevap vermem çarı boşaltır oynamazdım.
6. ise konu ne zamandan beri acık ve yorum gelmiyolar ise yetkililerden buda benim sorunum değil oyunu idare eden kişilerde.Ve bir çara yatmak veya onun senden +1 fazlası var diye bole konular acıyor isen şöle bi konuda açıver o zaman oyuna sebnem ve suları istiyoruz diye o zaman oyun 2 karakter içinde eşit olsun.
Hala patinaj cekiyosun.Senden savunma isteyen veya bekleyen yok.Neyin ne oldugunu herkes anladi zaten.Ayrıca sen o charla bugda kullansan hilede kullansan benimle karsilastiginda biraz terlersin.Bunu anlatmama gerek yok zaten sen iyi biliyosun.Bende sebnem kullanmıyorum sende.Demekki eşitiz.Ama char avantaji diyosan sura acip gelirsin, o zamanda eşit oluruz.Senin zırvalamalar diye isimlendirdigin cevapların bitsede YETKİLİLER bi konussa artık.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...