Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

NaGaSaKi Buda NeyinNesi :))

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Surag1rL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Çar kapatılmadığına göre oyunu - yönde teşkil eden bi durum yok.Şavaşçılar 8-9 aydır bug yapıpta bi onlem alınmıyosa,Oyunun kuskusuz item yapıldıgı zaman en etkisiz karakteri olan şamanlarda bi zahmet bug yapı versin.Bide demişiniz diğer şamanlarda niye yok,ben NaGaSaKi yi ilk açtığımda benden ozenip heal şaman olan çok kişi biliyorum,tabi sonra bug olayını kavrayamayınca ve teker teker e.gücü şaman veya başka karakterlere dönünce,NaGaSaKi nin yaptıgı hile olur duruma geldi.bu ole agaca v.s ye tıklanarak yapılan bi olay da değil.İşin açıkcası oyunu aksi yonde teşkil eden bi durum varsa çoğu bedensel ve NaGaSaKi de ban yesin.
Oyunda o kadar açık varken bi heal şamanın cift şimsek atması butun serveri gerer hale gelmiş,buda işin saçma tarafı.Böle cevabı verilmiş konuları tekrardan açarak sadece zaman kaybına uğruyosunuz.Ayrıca suragirl dokunuzmaz tayfası sizin bulundugunuz loncanın bi kısmıydı sanırsam,ama bayağ bi dokunuldu sonradan :D .benim ve fatih in dokunulmıycak bi yanı yok ters bi durum oldugunda gereken cezaya tabi tutuluyoruz zaten.İyi oyunlar herkese

Yani diyosun ki ben bug kullanıyorum.Siz bunu kanıtlıyorsunuz ve hiç bir GM de buna sesini cikarmiyor... Ne oyun oynuyoz bee....:ka24:

Bu arada oyun acigini kullanmanın cezasi nedir bir bilen beni aydınlatabilirmi, ben yanlış biliyorum demekki !!:eek:

Savasci videosu alsam onuda koyucam zaten video olarak.Bişe yapılacagindan deilde.Belki bi GM Admin vs. bi el atim dermi aceba aylar sonra diye.;)

Yani diyosun ki ben bug kullanıyorum.Siz bunu kanıtlıyorsunuz ve hiç bir GM de buna sesini cikarmiyor... Ne oyun oynuyoz bee....:ka24:

Bu arada oyun acigini kullanmanın cezasi nedir bir bilen beni aydınlatabilirmi, ben yanlış biliyorum demekki !!:eek:

Savasci videosu alsam onuda koyucam zaten video olarak.Bişe yapılacagindan deilde.Belki bi GM Admin vs. bi el atim dermi aceba aylar sonra diye.;)

Sence bu mars acıldıgından beri kaçıncı açılan bug konusu,yada sole diyim acılıpta ceza alan varmı :ka24:

2.sine gelirsek nedense su zamana kadar bi kere bedenseller bug yapıo demedin,neden acaba yatmadığın için olabilirmi :rolleyes:

NaGaSaKi şunu bunu yaptı diyenlerin geneli çara yatıodur veya yatmıslıgı vardır.Şamanları umursamayın umursamayın genel savaşta,yatıncada neymiş bug yapıomus ;)

Diz bakalım zırhına kolyene 30 şaman ne kadar bi etki yapabilicek yada ne kadar rahatsız olucaksın.Bug dan once halledilmesi gereken tahmini 10-15 sorun vardır.Bunları bile halletmemişlerken diyosun ki çarları banla,pekale şöle diyim o zaman sana sen sura oynamaya başlarken neden başladın bir sürü etken sayabilirm sana.Şamanı neden oynuyo millet peki o kadar güçsüz bi karakterken.Oyunun amacı zevk biz mi diyoruz burda bug olsun.Millet ordan burdan her halükarda bişeyler yapınca bişey olmaz :rolleyes: Neymiş NaGaSaKi bug yapmış,kardeşim geçin artık su boş işleri.Hala beleşe gelen t lerle hukumdarlıgını surdurenler bu oyunda barınıyosa once onlara bi el atılmalı.Son olarak sunu solıyım oyun tertemiz olsun,sonra gel bana deki bug yapıosun(uz).Yeterince net bi cevap verdim sanırsam.İyi oyunlar herkese.

BiLe BiLe senin Bug dan YararLanmaN adaLet oLuyo yani
Ne genis bi mesebiniz var yaw sizin icinde at kostur.
milletin hakkini yiyin size bugla vuran savascilara karsi hissettiklerinizi milletde size Hissettiğini dusunmeyin hiç.
iyi o zmn ben nijjayim ben Bug kullanmiyom yada varsada benim bilgim yok olmasada kullanmaya pek ihtiyacim yok orasi ayri mesele.
ama bile bile bug dan yararlaniyosun ve HaLa daha kendini HakLi cikarmaya Calisiyosun ya sana DeniLecek Tek Soz ALLAH C.C islah etsin seni ve Senin GibiLeri...!!!
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Sence bu mars acıldıgından beri kaçıncı açılan bug konusu,yada sole diyim acılıpta ceza alan varmı :ka24:

2.sine gelirsek nedense su zamana kadar bi kere bedenseller bug yapıo demedin,neden acaba yatmadığın için olabilirmi :rolleyes:

NaGaSaKi şunu bunu yaptı diyenlerin geneli çara yatıodur veya yatmıslıgı vardır.Şamanları umursamayın umursamayın genel savaşta,yatıncada neymiş bug yapıomus ;)

Diz bakalım zırhına kolyene 30 şaman ne kadar bi etki yapabilicek yada ne kadar rahatsız olucaksın.Bug dan once halledilmesi gereken tahmini 10-15 sorun vardır.Bunları bile halletmemişlerken diyosun ki çarları banla,pekale şöle diyim o zaman sana sen sura oynamaya başlarken neden başladın bir sürü etken sayabilirm sana.Şamanı neden oynuyo millet peki o kadar güçsüz bi karakterken.Oyunun amacı zevk biz mi diyoruz burda bug olsun.Millet ordan burdan her halükarda bişeyler yapınca bişey olmaz :rolleyes: Neymiş NaGaSaKi bug yapmış,kardeşim geçin artık su boş işleri.Hala beleşe gelen t lerle hukumdarlıgını surdurenler bu oyunda barınıyosa once onlara bi el atılmalı.Son olarak sunu solıyım oyun tertemiz olsun,sonra gel bana deki bug yapıosun(uz).Yeterince net bi cevap verdim sanırsam.İyi oyunlar herkese.

Yani oyun ile yeterince ilgilenilmediği, Admin ve Gm lerin bu konuya yeterince egilmedikleri konusunda hemfikiriz.Buraya kadar tamam.:ka24:
Savascilarin soyle bi handikapi var.Videosunu alsan bile adam kalkipta savunma takmamiş damageler normal diyebilir.Neticede zaten 3 sefer vuran bi skil.Herkes bunu bilsede kanıt safhası biraz karişik.:m08:
Ben bug (Bi nevi HİLE) kullanıyorum diyip ovunecek kadarda geniş olman dogrusu şaşkınlık verici.Senin genişliğini anladikta; hadi işlem yapılmıyor, bunları takip eden herhangi bir GM veya Admin yorumuna da goremiyorum.Durum boyle oluncada sonuna kadar hak veriyorum sana.
Bence madem bug engellenemedigi icin kimseye ceza verilmiyor.7x kullanımıda aleni olsun.Nede olsa onuda engelleyemiyolar.Senin mantiginla düşünecek olursakta; savasci harici tum charlari kasmak zor hepsi 7x kullansın.Diyosun ya saman gucsuz kullansa nolur diye.7x de kullansın o halde.Bence bug kullanımı ile hile arasinda hiç bi fark yoktur.

BiLe BiLe senin Bug dan YararLanmaN adaLet oLuyo yani
Ne genis bi mesebiniz var yaw sizin icinde at kostur.
milletin hakkini yiyin size bugla vuran savascilara karsi hissettiklerinizi milletde size Hissettiğini dusunmeyin hiç.
iyi o zmn ben nijjayim ben Bug kullanmiyom yada varsada benim bilgim yok olmasada kullanmaya pek ihtiyacim yok orasi ayri mesele.
ama bile bile bug dan yararlaniyosun ve HaLa daha kendini HakLi cikarmaya Calisiyosun ya sana DeniLecek Tek Soz ALLAH C.C islah etsin seni ve Senin GibiLeri...!!!
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Meshebimizin genişliğiyle alakalı bi durum değil bu biz neden bole yapıyoruz sence mantıklı bi acıklaman var mı.Ben NaGaSaKi yi açtıgımda itibaren 4 ay ne bug yaptım ve baska bişey,peki sonrası neden oldu sence,sunu farkettik oyunu ne kadar durust oynarsam oynıyım yine haksızlıga ugrayan ben oluyorum nedense,millet bugdan 2şer t para indirir itemleri dizer laf yok,ondan bunu alır item yapar laf yok.Benim haklı cıkmak için bi ugrasım yok,oyunda olan haksızlıkların en etkilileri kalksın sen bana deki bole bole NaGaSaKi bug vuruo.Kullanmaya ihitiyacım yok demişin,sen sunu diyosun yani oyunda kim ne halt yerse yesin ben başımı eğip oyunumu oynarım ne olup bittiği beni iliglendirmez.Dikkat ettin mi peki hiç biz bug u çaktırmadan da yaparız,kimsenin ruhu duymaz.Konunun mantıgı zaten forumda bazı olaylar netleşşinki birileri mudahale etsin,he NaGaSaKi de ban yesin bu olay duzeltilsinde,benim için gram onemi yok.Sence biz safa mı beziyoruz maviye gelip inadına inadına neden bug lu vuruyoruz sence.Bunları bi dusunde bana ole bir daha yorum yap.İyi oyunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri