yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

NaGaSaKi Buda NeyinNesi :))

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Surag1rL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Hala patinaj cekiyosun.Senden savunma isteyen veya bekleyen yok.Neyin ne oldugunu herkes anladi zaten.Ayrıca sen o charla bugda kullansan hilede kullansan benimle karsilastiginda biraz terlersin.Bunu anlatmama gerek yok zaten sen iyi biliyosun.Bende sebnem kullanmıyorum sende.Demekki eşitiz.Ama char avantaji diyosan sura acip gelirsin, o zamanda eşit oluruz.Senin zırvalamalar diye isimlendirdigin cevapların bitsede YETKİLİLER bi konussa artık. :eek:

Sen cok guzel konulara değiniyosun :ka19:
Bana dokunmayan bin yaşasın.Tamam sole diyelim sana uyduralım konuyu ben bug kullanıyorum hadi bakalım gereği yapılsın.
Sende deki ben niye bu kadar diğer karakterlere karşı gucluyum.Oyuna sebnemler gelsin,durum eşitlensin.Kendi çıkartların dogrultusunda sana uymayan konular her zaman yanlıs,millet için doğal sanıyorsun ama değil.
Oyunda suralar ustun bu kadar net bi durum ve bende bir surayım diyorum ki oyuna sebnemler gelsin,sen bunu diyebilirsen ne ala.Ama senin formulun aç sura gel o zaman eşit olalım ya geriye kalan 3 karakter ne için bu oyunda.Saçmalıklar dogrultusunda kendinizi haklı cıkartma çabasındasınız.Ben de diyorum kapasınlar bugları çıkartsınlar sebnemleri eşit oyun olsun.

Sen cok guzel konulara değiniyosun :ka19:
Bana dokunmayan bin yaşasın.Tamam sole diyelim sana uyduralım konuyu ben bug kullanıyorum hadi bakalım gereği yapılsın.
Sende deki ben niye bu kadar diğer karakterlere karşı gucluyum.Oyuna sebnemler gelsin,durum eşitlensin.Kendi çıkartların dogrultusunda sana uymayan konular her zaman yanlıs,millet için doğal sanıyorsun ama değil.
Oyunda suralar ustun bu kadar net bi durum ve bende bir surayım diyorum ki oyuna sebnemler gelsin,sen bunu diyebilirsen ne ala.Ama senin formulun aç sura gel o zaman eşit olalım ya geriye kalan 3 karakter ne için bu oyunda.Saçmalıklar dogrultusunda kendinizi haklı cıkartma çabasındasınız.Ben de diyorum kapasınlar bugları çıkartsınlar sebnemleri eşit oyun olsun.

Biz neyin derdindeyiz sen neyin derdindesin.Ben diyorum istanbul boğazı sen diyosun yanıyor shamanımın kulagi.:l03:

Takmışsın bir şebnem boynuna, temcit pilavi gibi kaşıklayıp duruyon.Sebnem sanki oyunda vardida sonradan kaldirildi.Oyundaki buglar düzeltilsin, hatalar giderilsin, hileler kullanılamasın bizim amacimiz.Bunları saglasinlar sonra sen oyuna eklenti istersin.Var olanı düzeltemiyolarki yenisini eklesinler.Karşındaki insanlarinda kapasitesi bi yere kadar demekki.Seni anlayışa dawet ediyorum...:ka19:

Biz neyin derdindeyiz sen neyin derdindesin.Ben diyorum istanbul boğazı sen diyosun yanıyor shamanımın kulagi.:l03:

Takmışsın bir şebnem boynuna, temcit pilavi gibi kaşıklayıp duruyon.Sebnem sanki oyunda vardida sonradan kaldirildi.Oyundaki buglar düzeltilsin, hatalar giderilsin, hileler kullanılamasın bizim amacimiz.Bunları saglasinlar sonra sen oyuna eklenti istersin.Var olanı düzeltemiyolarki yenisini eklesinler.Karşındaki insanlarinda kapasitesi bi yere kadar demekki.Seni anlayışa dawet ediyorum...:ka19:

genelde bu konularda sessiz kalırım ama cevap yazma geregi duydum ;

oyunda bir adalet olması için hile bug vb şeylerin olmaması aynı zamandada her karekterin eşit olması lazım. her zman hileye karsıyım nagasakideki hileyse ban yemesi lazımdır bug sa oynda bug vb şeyler kaldırıldıgında bi şekilde tüm karakterlerin eşitlenmesi lazım

Sen ne diyosun NaGaSaKi de bug var ban yesin veya kaldırılsın buglar,
Ben ne diyorum ban yerse yer buglar kalksın,karakterler eşit olsun.

Fark burda işte sen sadece ben ben ben diye diretirken.
Ben ise butun karakterler eşit olsun diyorum.
Sana gore butun mılletin olayı sacmalama bi dogrucu davut sizsiniz.
Kapasite bakış açısına gore değişir :ka19: Sen kendini dusunuyosun,kendini bırakta biraz başka karakterleride dusunur duruma gel :D
Seni cok iyi anlıyorum ben,ama sen milletin ne dediğini anlamak istemiyosun,sende haklısın.Başka post atmıycam su suragirl e yardım edinde heal şamandaki bug kalksın artık :l03:

Sen ne diyosun NaGaSaKi de bug var ban yesin veya kaldırılsın buglar,
Ben ne diyorum ban yerse yer buglar kalksın,karakterler eşit olsun.

Fark burda işte sen sadece ben ben ben diye diretirken.
Ben ise butun karakterler eşit olsun diyorum.
Sana gore butun mılletin olayı sacmalama bi dogrucu davut sizsiniz.
Kapasite bakış açısına gore değişir :ka19: Sen kendini dusunuyosun,kendini bırakta biraz başka karakterleride dusunur duruma gel :D
Seni cok iyi anlıyorum ben,ama sen milletin ne dediğini anlamak istemiyosun,sende haklısın.Başka post atmıycam su suragirl e yardım edinde heal şamandaki bug kalksın artık :l03:

Derler ya etme cahille muhabbet küstürürsün.Silme cam kırıgıyla kestirirsin.
Ben neden kendimi düşüneyim.NaGaSaKi bana ne yapabilmişki.Amaç bug kalkmıyosa (yapamiyacaklar sanırım) kullanılmasına mani olunması.Konu başlığına bak ona gore yorum yap.Başka bi isteğin/şikayetin varsada yeni bi konu ac orada tartişalim.Bu konu altına baska post atmama fikrin tum mesajların arasindaki en mantikli cümlendi.Umarim dediginden donmezsin.Sen susta yönetim ne zaman cevap vericek ona bakalim.:eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri