Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

NaGaSaKi Buda NeyinNesi :))

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Surag1rL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Acep neden sadece NaGaSaKi charında oluyorda diger iyileştirmeci shamanlarda olmuyor bu bug.Yoksa her karaktere ayrı bug oluyorda bizmi bilmiyoruz? :eek:

yok ismet abi herkezde olan bişey ama bug'un nasıl yapıldıgını bilmiyoz :D
NaGaSaKi'den Ders almamız lazım iyi bilir o çünkü alıskanLık HaLine GetiRmiş :D :D

yok ismet abi herkezde olan bişey ama bug'un nasıl yapıldıgını bilmiyoz :D
NaGaSaKi'den Ders almamız lazım iyi bilir o çünkü alıskanLık HaLine GetiRmiş :D :D

Madem bug oldugundan herkes emin."Oyun açığından faydanlamak" başlığı altındaki ceza sisteminde suresiz ban gerektirir diye biliyorum.Yanlışım varsa düzeltin!

her gun bi ayri koye gelip bizimtabirimizde Hile adam kipirdamadan vuruyor bana
1 skili 4kere vuruyo ss aliyoz bug deniliyo
bu adamin alinmis en az 10 ss i var tum oyuncularda bugun bizde aldik bi kac ss ama
yuklesek ne olacak ki baksaniza bug deyip geciyolar
bu oyun cekilmez olmaya basladi iyice
bindik bi alamede gidiyoz kiyamete
bakalim sonumuz ne olucak.

her gun bi ayri koye gelip bizimtabirimizde Hile adam kipirdamadan vuruyor bana
1 skili 4kere vuruyo ss aliyoz bug deniliyo
bu adamin alinmis en az 10 ss i var tum oyuncularda bugun bizde aldik bi kac ss ama
yuklesek ne olacak ki baksaniza bug deyip geciyolar
bu oyun cekilmez olmaya basladi iyice
bindik bi alamede gidiyoz kiyamete
bakalim sonumuz ne olucak.

Bug kullanımının suresiz ban gerektirdiğinide biliyolardır herhalde...:mad:

Çar kapatılmadığına göre oyunu - yönde teşkil eden bi durum yok.Şavaşçılar 8-9 aydır bug yapıpta bi onlem alınmıyosa,Oyunun kuskusuz item yapıldıgı zaman en etkisiz karakteri olan şamanlarda bi zahmet bug yapı versin.Bide demişiniz diğer şamanlarda niye yok,ben NaGaSaKi yi ilk açtığımda benden ozenip heal şaman olan çok kişi biliyorum,tabi sonra bug olayını kavrayamayınca ve teker teker e.gücü şaman veya başka karakterlere dönünce,NaGaSaKi nin yaptıgı hile olur duruma geldi.bu ole agaca v.s ye tıklanarak yapılan bi olay da değil.İşin açıkcası oyunu aksi yonde teşkil eden bi durum varsa çoğu bedensel ve NaGaSaKi de ban yesin.
Oyunda o kadar açık varken bi heal şamanın cift şimsek atması butun serveri gerer hale gelmiş,buda işin saçma tarafı.Böle cevabı verilmiş konuları tekrardan açarak sadece zaman kaybına uğruyosunuz.Ayrıca suragirl dokunuzmaz tayfası sizin bulundugunuz loncanın bi kısmıydı sanırsam,ama bayağ bi dokunuldu sonradan :D .benim ve fatih in dokunulmıycak bi yanı yok ters bi durum oldugunda gereken cezaya tabi tutuluyoruz zaten.İyi oyunlar herkese

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri