HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
///
Son düzenleme:
guzel kesmıssın ne kadar konusmaya calısırsan o kadar çok kacarlar genel lafları ( 3,5 ) dir +
bu işarettir konuşmaya degmez cunkı genede tbrkler dıyelım denız 
bu işarettir konuşmaya degmez cunkı genede tbrkler dıyelım denız 
Yenmek yada yenilmek umrumda değil , umrumda olan insanlarla (ha kırmızılar olsun ha maviler olsun) iyi geçinmek fakat son günlerde beni de çileden çıkarıyorlar.
Tesekkürler bu arada![]()
bana bırısını sölesermısın denız bu oyunda kım huzurlu ?? huzurlu olanında huzurunu elbet bırgun kacırıcaklar ewet ınsanı cıleden cıkarıyorlar ama ne yapabılırsın kessen kesılsen ne fayda yenmısın yenılmısın neye yarar en mantıklısı kımseyı kırmamaya calısmak
Derdi ne anlamak zor gerçekten. Çöl ortada durduk yere ''sırf'' bana dalıyor. Kesiyorum kesiyorum dalıyor kesiyorum yine dalıyor. Birteksen i çağırdı gruptan hp aldı dalıyor kesiliyor bayrak basıyor yine kesiliyor bi haller oldu adama :l03: Afk olalım dedik, rahat bırakmıyor kesiyor yine. Artık dayanamayıp itemleri çıkardım al kes istediğin kadar dedim kırmadı da :m08::m08: 10 kez kesti canım sıkıldı kalktım kestim bu seferde birteksen le dalmaya başladı :m33::m33: Neden de belirtmiyor neden dalıyorsun diyorum sorunun varsa benimle oturup konuşalım diyorum yok cevap yok (Ne diyeceğini bilmediğinden konuşamıyor heralde)Gerçekten yazık ne diyelim
Birde asıl sana yazık demezmi :m08::m08::m08:
Buyrun sizde görün
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Baktık bunun ağzını bıçak açmıyor arkadaşına soralım dedik boş boş konuşma diyor![]()
normal oldugu için pek bişey yazmıcam
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)