Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar Ben Travian Kurdum Sonra "İnstall_v2" klasörünü sil diyor sildikten sonra siteye girerken bu hatayı veriyor. hala İnstall_v2 ye gitmeye çalışıyor. lütfen yardım.Şimdiden Çok Teşekkürler
Sorunu Çözeni Repe Boğucam
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Sorunu Çözeni Repe Boğucam
site bi pvp travianın sitesi mi? Ayrıca travian kurulmazki adı üstünde Browser-Tarayıcı Tabanlı.
site bi pvp travianın sitesi mi? Ayrıca travian kurulmazki adı üstünde Browser-Tarayıcı Tabanlı.
Sen heralde bölümü hiç gezmeden konuşuyorsun

Kardeşim sende install yerine /index.php yaz girmeyi dene.Olmuyorsa install kaydetmemiştir.Yada hatalı yapmışsındır.Tekrar install yap ayarları düzgünce yap.
Hala olmadıysa filezilladan scripte bir bak bakalım başka install phpsi varmı diye

Sen heralde bölümü hiç gezmeden konuşuyorsun
Kardeşim sende install yerine /index.php yaz girmeyi dene.Olmuyorsa install kaydetmemiştir.Yada hatalı yapmışsındır.Tekrar install yap ayarları düzgünce yap.
Hala olmadıysa filezilladan scripte bir bak bakalım başka install phpsi varmı diye![]()
Hepsini Denedim Olmuyor

Hepsini Denedim Olmuyor![]()
Hepsini denediysen kullandığın install yanlıştır.Belki aldığın hosting'de bir sorun olmuştur.Ayarları tekrar kontrol et hala aynı hata geliyorsa;
İnstall ayarlarını yaparken bir şeyi yanlış yapıyorsundur...Birde hostingini kontrol ettirmeni öneririm aldığın firmaya birdaha sor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)