noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Acil Yardım [Lütfeen]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan assasien29
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 717

assasien29

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
66
Reaksiyon Skoru
31
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 7 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
92
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar Ben Travian Kurdum Sonra "İnstall_v2" klasörünü sil diyor sildikten sonra siteye girerken bu hatayı veriyor. hala İnstall_v2 ye gitmeye çalışıyor. lütfen yardım.Şimdiden Çok Teşekkürler

Sorunu Çözeni Repe Boğucam

site bi pvp travianın sitesi mi? Ayrıca travian kurulmazki adı üstünde Browser-Tarayıcı Tabanlı.

site bi pvp travianın sitesi mi? Ayrıca travian kurulmazki adı üstünde Browser-Tarayıcı Tabanlı.

Sen heralde bölümü hiç gezmeden konuşuyorsun :)

Kardeşim sende install yerine /index.php yaz girmeyi dene.Olmuyorsa install kaydetmemiştir.Yada hatalı yapmışsındır.Tekrar install yap ayarları düzgünce yap.

Hala olmadıysa filezilladan scripte bir bak bakalım başka install phpsi varmı diye ;)

Sen heralde bölümü hiç gezmeden konuşuyorsun :)

Kardeşim sende install yerine /index.php yaz girmeyi dene.Olmuyorsa install kaydetmemiştir.Yada hatalı yapmışsındır.Tekrar install yap ayarları düzgünce yap.

Hala olmadıysa filezilladan scripte bir bak bakalım başka install phpsi varmı diye ;)

Hepsini Denedim Olmuyor :(

Hepsini Denedim Olmuyor :(

Hepsini denediysen kullandığın install yanlıştır.Belki aldığın hosting'de bir sorun olmuştur.Ayarları tekrar kontrol et hala aynı hata geliyorsa;

İnstall ayarlarını yaparken bir şeyi yanlış yapıyorsundur...Birde hostingini kontrol ettirmeni öneririm aldığın firmaya birdaha sor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri