emin şuan duydugum sayı 3 kişi nin itemlerini çalmıssın sonra diyorsun bn çalmadım parazit81 die adam war adı gökhan ona saatım çarı o çaldı diorsun anlamıyorum seni kendi çaldıgını demiorsan gökan diorsun hem gökhan senin abin deil mi öz abin deil sanırım insan abisine 250TL para alır mı çar satar mı ?? sonra herkez bni suçluor dion itemelri sen çalıosun sonra gökan diye birine saatıım çarı o çalmıstır diosunnn oh ne ala memleket at sucu baskalarına sonra gel bize bnm itemi mi çalıor de ortada item fln yok herşeyi uydurma daha çocuksun az büyüüüü çocuklar fazla konusmazzzz
emin şuan duydugum sayı 3 kişi nin itemlerini çalmıssın sonra diyorsun bn çalmadım parazit81 die adam war adı gökhan ona saatım çarı o çaldı diorsun anlamıyorum seni kendi çaldıgını demiorsan gökan diorsun hem gökhan senin abin deil mi öz abin deil sanırım insan abisine 250TL para alır mı çar satar mı ?? sonra herkez bni suçluor dion itemelri sen çalıosun sonra gökan diye birine saatıım çarı o çalmıstır diosunnn oh ne ala memleket at sucu baskalarına sonra gel bize bnm itemi mi çalıor de ortada item fln yok herşeyi uydurma daha çocuksun az büyüüüü çocuklar fazla konusmazzzz
Lan ANTEN Bu Dünyada Tek Gkhan Benim Abimmi Sırf Bunun Yüzünden Gökhanı Çağırıcam Oyuna. Az Büyümüş Senin Yaşın Daha 14 Gelmişin Bana Büyü Diyon Lale? Frododa Yalvarıyo Edit Editt Diye Abim Barıştı Bununla Kalkan vermiş Suçsuz Oldugu Halde Şimdide Tüm Editleri verdi Güvendiği İçin Serverde Bakıma Girdi Eğer Editleri Alamazsam Gerisini Artık Siz Düşünün 2 Etti Ulan !
ed ne tesadüff diger kişini ismi de gökhan
şaşırdımm ilginç nasıl onun adı da gökhan:d bu bana pek fazla inanıdırıcı gelmedi.. ndnse Roe loncasının başkanın'nın editlerini yürütmüşsün sanırım ne iş bida bna diosun hem senin yaş 15 kendi agzınla soledin
bnm 17 bilp bilmeden 14 deme 2yaş büyügüm sende büyüğüne saygı da yok sanırım ed yokk millete dicene editleri mi çaldılar die sen kendi çaldıgın editleri bak adamın lanetlisini denicem die almıısın sonra wermemeşsin ne işş sonra suçu bna at bn senin editlerini ne zaman almışım da çaldı diosun da iftira atıosun?:S işte sen boyle bir insanın milleti kazıkla sonra ona buna suç atıosun itemleri çaldılar die nese konuyu fazla uzatmıcam adminlere kalmış bişiy artık kim haklı kim haksız orasını onlar bilirrr sana uyarım ''MİLLETİN EDİTLERİNİ ÇALIPTA BAŞKALARINA SUÇ ATMAMAN OLUCAK'' bu cümleyi kafana ii ce yerleştir.. unutma (bir kullağında girip öbür kullağından çıkmasın sakın)!!!!
şaşırdımm ilginç nasıl onun adı da gökhan:d bu bana pek fazla inanıdırıcı gelmedi.. ndnse Roe loncasının başkanın'nın editlerini yürütmüşsün sanırım ne iş bida bna diosun hem senin yaş 15 kendi agzınla soledin
bnm 17 bilp bilmeden 14 deme 2yaş büyügüm sende büyüğüne saygı da yok sanırım ed yokk millete dicene editleri mi çaldılar die sen kendi çaldıgın editleri bak adamın lanetlisini denicem die almıısın sonra wermemeşsin ne işş sonra suçu bna at bn senin editlerini ne zaman almışım da çaldı diosun da iftira atıosun?:S işte sen boyle bir insanın milleti kazıkla sonra ona buna suç atıosun itemleri çaldılar die nese konuyu fazla uzatmıcam adminlere kalmış bişiy artık kim haklı kim haksız orasını onlar bilirrr sana uyarım ''MİLLETİN EDİTLERİNİ ÇALIPTA BAŞKALARINA SUÇ ATMAMAN OLUCAK'' bu cümleyi kafana ii ce yerleştir.. unutma (bir kullağında girip öbür kullağından çıkmasın sakın)!!!!kardeş kusura bakma da
ikinizde aynısınız
simdi acısını anlıyorsundur inş soyulmanın
hakkında hiç iyi şeyler duymadım alsancak ta aynen senin gibi
sizin gibiler temizlense oyun daha sağlıklı olur..
ikinizde aynısınız
simdi acısını anlıyorsundur inş soyulmanın
hakkında hiç iyi şeyler duymadım alsancak ta aynen senin gibi
sizin gibiler temizlense oyun daha sağlıklı olur..