[DEV]AB 1
[DEV]AB
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

aLSaNcAk26

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ReBeLLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 58
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
çok guzel bahanen war bravo. :D yenildiine katlanamayan bir kişisin yok cafedeyd,m yok çar da bn yoktum ne güzel bahane bunlar ya :D her zmn atarız ama 6edit le 10-7 yendim seni sen full edittin bn ise 6 ama yılmadım çabaladım 10-7 yendim seni we ordan konuşuosun gel bida atalım die neyse susmayı ogreen artık :D

Ln ANTEN Daha Geçen sayfalrda Gösterdin Full Editini Cafedeydim Evet Seni İnandırmak ZOrunda Değilim Aragorndan Editlerimi Alıyım Her Türlü Yenerim 10-7 Yendin Diye Bi Tarafın Havalanmasın Hırsız !

anten sensin birkere bahaneni bayılıorum :d ya çok gzl bahanelerin war gerçekte :D ayrıca çaldıgın editleri geri wermeni tavsiye ederimm hırsız sensin bikere çalıosun sonra çarı saatım gkhan die biri çaldı diosunn senle konuscak bişi kalmadı iki de bir yorum yapıp durma msjlarıma çaldın editleri çalıon sonra bna suç atıon hem 10-7 yendm zmn çok mu gocundun yaran mı war da üzülüon yenldm die :D

Çağlar ciddiyim çocuksun. Lan Lale ! Yeterli kanıt var bazılarının yalakası olduğu için.... Ağzımı açtırtma bana.

lan nerde kanıtın hanii ik üç foto ile item mi aldın dion sen bna agzımı açtrma bnm itemn fln yok bnde nerenden uyduruosann itemini çalmışım :S hey alahım ya

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri