Evet arkadaşlar Alsancak26 Benim 2 Editimi çalmıştır. Adam Yerine Koymuştum Onu ve Herkese:
"Bende Edit yok, Yemin Ederim Almadım" vb. gibi Cümlelerde Bulunmuştur. Buyrun Arkadaşlar İspat !
Bunlar Zeka Farkına Bakıcam Diyip Çaldığı Görüntülerdir.
Buda Almadığım Dediği Görüntüleridir.
ve En Son Resim msn Almadığım Dedi.
Arkadaşlar Hiç Biriniz Bana İnanmadınız. Abim Gökhan sinirinden Berdinaya Ağır Küfür Etti. Berdina Abime İftira Attın Dedi.
Hepinizden Bir Özür Bekliyorum
ve Gereğin Yapılmasını Önemle Rica Ediyorum !
"Bende Edit yok, Yemin Ederim Almadım" vb. gibi Cümlelerde Bulunmuştur. Buyrun Arkadaşlar İspat !
Bunlar Zeka Farkına Bakıcam Diyip Çaldığı Görüntülerdir.
Buda Almadığım Dediği Görüntüleridir.
ve En Son Resim msn Almadığım Dedi.
Arkadaşlar Hiç Biriniz Bana İnanmadınız. Abim Gökhan sinirinden Berdinaya Ağır Küfür Etti. Berdina Abime İftira Attın Dedi.
Hepinizden Bir Özür Bekliyorum
ve Gereğin Yapılmasını Önemle Rica Ediyorum !
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
şerefsiz ne olcak adam deil bunlar
Daha verdiğine dair kanıt mı lazım. Adam geliyorum tamam diyor denicem fln diyor daha ne lazım ki. Hangi zeki insan çaldığı editin ss snı foruma koyar ? Veya çaldım der soruyorum ?. Böyle bişeyi bekleyeninde aklında sorun vardır. Bu ss lerden sonra hala kanıt yok denilirse gerçekten diyecek bişey yok ama hak yeniliyor ve buna cevapsız kalınmasın. Lütfen gereken yapılsın .
Her zaman dürüstlükten bahsediyoruz.Her ne kadar oyunda olsa verilmiş bir emek harcanılmış bir zaman var.Var olanla yetinmek yerine fazlası uğruna yapılan haksızlıklar insanı üzüyor.Hal ve hareketlerimizde daha dikkatli olmalıyız.Geçmiş olsun..
Öncelikle Herkez editine sahip cıktığında sorun kalmıyor fakat insanın kanına giren bazı karaktersiz yaradılanlar haram denen bişeyi gözetmeksizin dostluk denen kavramıda yok sayarak çalıyor bide üstünede inkarda bulunuyor ilahi adaletten bulur cezasını ve inş burdanda zaten oyunda kendini belli eden biri bu g.olsun ne diyim inş çözüme kavuşur.
Bunun gibiler oyunda çok acıncak insanlar.Bunlar gibiler yüzünden mmomt2 bırakan çok insan var biride benim. Bu konuyla ilgili admine tickette attım ama dönmedi geri. Umarım gereken islem yapılır.